U bevindt zich hier: Home » Opleiding thuiszorg

Opleiding thuiszorg

Ben jij werkzaam in de thuiszorg en op zoek naar een passende scholing?

Het uitvoeren van de voorbehouden en risicovolle handelingen is een belangrijk onderdeel van het werk van zorgprofessionals in de thuiszorg. Jij bent als zorgprofessionals zelf verantwoordelijk om de bekwaamheid op peil te houden en bijvoorbeeld een opleiding voor de thuiszorg of toetsing daarvoor te volgen. Zorgorganisaties zorgen soms zelf voor trainings- en toetsingsgelegenheid, maar een slager keurt ook niet altijd zijn eigen vlees. Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt ontstaat een tekort aan interne trainers en toetsers. Daarom is het passend om onze ervaren trainers en toetsers hiervoor in te schakelen. Het is ook mogelijk om zorgprofessionals op te leiden door KMBV tot trainer of toetser.

Ben jij op zoek naar thuiszorg opleidingen? Wij bieden diverse open en incompany trainingen en opleidingen aan op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden voor alle niveaus: verzorgenden IG niveau 3, verpleegkundigen niveau 4,5 en HBO verpleegkundigen. We verzorgen het trainen en toetsen van alle verpleegtechnische vaardigheden en leiden zorgprofessionals op tot interne trainer en/ of toetser. Na afloop van een geaccrediteerde training van Opleidingsinstituut KMBV ben jij of zijn jouw medewerkers weer aantoonbaar bekwaam.

Kenmerken trainingen en opleidingen verpleegtechnische vaardigheden

Wij bieden op maat en open trainingen op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden om jou of jouw medewerkers weer aantoonbaar bekwaam te maken. Onze opleidingen en trainingen bevatten de volgende kenmerken:

  • Blended learning door middel van speciaal geselecteerde geaccrediteerde e-learning modules
  • Geaccrediteerde scholingen en opleidingen in het Kwaliteitsregister V&V
  • Officieel KMBV-certificaat
  • Docenten en trainers die nog steeds werkzaam zijn in de praktijk
  • Trainingen altijd volgens de Vilans protocollen
  • Ondersteuning door een online leeromgeving

Meer weten of met ons in contact komen?

Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs. We staan je graag te woord om met je vragen te beantwoorden en met je mee te denken over de meest passende training(en).