Incompany opleidingen

Incompany opleidingen, ook wel inhouse, maatwerk of bedrijfstrainingen genoemd, zijn trainingen die voor de eigen medewerkers van de zorgorganisatie wordt georganiseerd. Al bijna 30 jaar organiseren wij vele incompany opleidingen en trajecten, geschikt voor groepen tot duizenden deelnemers per organisatie. Hebben meerdere collega’s in jouw organisatie dezelfde leervraag? Dan is een incompany training zeer geschikt. We stellen unieke trainingsprogramma’s samen op basis van specifieke leer/ontwikkel wensen en –doelen. Al onze hoogwaardige trainingen organiseren we ook graag bij jou op locatie. Uiteraard is het ook mogelijk trainingen op onze locatie of een andere externe locatie te organiseren.

We maken onder andere maatwerk incompany programma’s op de onderstaande thema’s. Staat het thema waar jij naar op zoek bent hier niet tussen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor jou en jouw organisatie kunnen betekenen.

 

“We hadden bij Thebe een omslag in denken nodig. Als je doel echt is om een cultuurverandering tot stand te brengen dan moet je zoiets incompany doen.”

Marijke Megens, Raad van Bestuur Thebe

Meer weten of met ons in contact komen?

Weten welk traject het beste bij jou past, zodat je een bewuste keuzes kunt maken of heb je vragen over de opleidingen?  Vraag een brochure aan of neem contact op met één van onze adviseurs. Zij helpen je graag!