Opleidingen met open inschrijving

Het vak van de zorgprofessional verandert continu. De eisen liggen niet alleen meer op het zorgen voor, maar veranderen in het zorgen dat. Daarnaast verschuift de zorg steeds meer naar de thuissituatie en ligt de regie meer bij de cliënt zelf. Dit betekent dat er meer specialistische zorg thuis plaatsvindt door verpleegkundigen die goed zijn opgeleid en worden doorontwikkeld in de veranderende zorgvraag. Opleidingsinstituut KMBV biedt hiervoor open zorg opleidingen.

Voor de technische thuiszorg- of ambulante verpleegkundige spelen we daarop in met een onderscheidend aanbod open zorg opleidingen. Ook voor de palliatieve zorg en train de trainer is de afgelopen jaren een succesvol open trainingsprogramma ontwikkeld. Alle opleidingen worden afgesloten met een KMBV certificaat of een bewijs van deelname.

Daarnaast sluit het aanbod nauw aan bij actuele ontwikkelingen binnen de zorgsector. Elke open zorg opleiding is op maat gemaakt voor de doelgroep en wordt verzorgd door ervaren docenten die allemaal nog werkzaam zijn in de praktijk.

Heb je een vraag over een van de open zorg opleidingen? Download dan onze brochure of neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs.

“Ik ben gesterkt in mijn eigen kennis en kunde,
deze opleiding heeft me meer zelfvertrouwen gegeven.”

Sabine Meijer, ITT verpleegkundige Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen

Meer weten of met ons in contact komen?

Weten welke opleiding het beste bij jou past, zodat je een bewuste keuzes kunt maken of heb je vragen over de opleidingen?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze studieadviseur. Zij helpt je graag!