Agenda

De volgende opleidingen en bijeenkomsten staan de komende periode geprogrammeerd.

 • 01
  FEB
  Basistraining palliatieve zorg

  In de vernieuwde Basistraining Palliatieve zorg ontvangen de deelnemers praktische en complete tools om goed om te gaan met en beter in te spelen op de zorgvraag van een cliënt in de palliatieve fase. Lees verder »

 • 17
  MAART
  Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden

  De Basisleergang is uitermate geschikt voor verpleegkundigen die sinds kort werkzaam zijn in specialistische of ambulante teams, zowel intra- als extramuraal. Zij willen hun bekwaamheid op peil brengen en/of houden op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden. Lees verder »

 • 13
  APRIL
  Opleiding Kwaliteit (OKF)

  De Opleiding Kwaliteit (OKF) bestaat al sinds 1993. De OKF voorziet met deze opleiding in de behoefte aan een actuele leer- en ervaringscontext van bevlogen professionals in de zorg met een takenpakket waarin kwaliteit een grote rol speelt. Lees verder »

 • 11
  MEI
  Hercertificering

  De Hercertificering is een unieke training voor de ervaren technische (thuiszorg) verpleegkundige die zich wil laten (her)scholen, de actuele ontwikkelingen wil uitwisselen en daarnaast een controle wil ondergaan van zijn/haar bekwaamheid. Lees verder »