Agenda

Bekijk hier de agenda van Opleidingsinstituut KMBV met alle startdata van onze open zorgopleidingen en bijeenkomsten.

Heb je een vraag over de startdata of heb je een andere vraag over onze open opleidingen? Neem dan contact met ons op.

 • 25
  JUNI
  Gratis webinar: Maak het verschil met duurzame innovaties in de zorg.

  Doe mee en ontdek hoe we samen de zorg kunnen verduurzamen en verbeteren. Laat je, tijdens deze kosteloze webinar via Zoom, inspireren door pioniers en deel jouw ideeën. Lees verder »

 • 18
  SEP
  Basistraining palliatieve zorg

  In de vernieuwde Basistraining Palliatieve zorg ontvangen de deelnemers praktische en complete tools om goed om te gaan met en beter in te spelen op de zorgvraag van een cliënt in de palliatieve fase. Lees verder »

 • 02
  OKT
  Meaningful Matters FESTIVAL! Save the date!

  We hebben iets te vieren! Kom naar ons Lustrum Festival met het thema ‘Hoe dan? …..Zo dus!’ Lees verder »

 • 03
  OKT
  Opleiding Kwaliteit, Innovatie en Samenwerking (KIS)

  De opleiding Kwaliteit, Innovatie en Samenwerking (KIS) (voorheen OKF) voorziet met het opleidingsaanbod in de behoefte aan een actuele leer- en ervaringscontext van bevlogen professionals in de zorg met een takenpakket waarin kwaliteit een grote rol speelt. Lees verder »

 • 03
  OKT
  Hercertificering

  De Hercertificering is een unieke training voor de ervaren technische (thuiszorg) verpleegkundige die zich wil laten (her-)scholen, de actuele ontwikkelingen wil uitwisselen en daarnaast een controle wil ondergaan van zijn/haar bekwaamheid. Lees verder »

 • 08
  OKT
  Training passende zorg rondom het levenseinde in de VG sector

  De Training passende zorg rondom het levenseinde in de VG sector is er voor iedereen die werkzaam is in de VG sector. Na deze unieke training zijn de deelnemers in staat om proactief in hun eigen team onderzoekende en passende zorg rondom levenseinde te verzorgen. Multidisciplinair met de arts en collega’s. Lees verder »

 • 04
  NOV
  Opleiding tot trainer en toetser

  Er is een nieuwe datum bekend voor de opleiding tot Trainer en Toetser.  Op 4 november 2024 start deze inhoudelijk stevige én praktische opleiding voor verpleegkundigen of verzorgenden die regelmatig collega’s trainen of gaan trainen in verpleegtechnische vaardigheden en/of toetsen en beoordelen om bekwaam te blijven. Lees hier meer over deze opleiding tot Trainer en […] Lees verder »

 • 18
  NOV
  Opleiding tot toetser

  Een inhoudelijk stevige én praktische opleiding voor verpleegkundigen of verzorgenden die regelmatig collega’s (gaan) toetsen en beoordelen om bekwaam te blijven. De nieuwe startdatum staat op 18 november 2024 . Lees hier meer over deze opleiding. Lees verder »

 • 31
  JAN
  Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden

  De Basisleergang is uitermate geschikt voor verpleegkundigen die sinds kort werkzaam zijn in specialistische of ambulante teams, zowel intra- als extramuraal. Zij willen hun bekwaamheid op peil brengen en/of houden op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden. Lees verder »