Agenda

De volgende opleidingen en bijeenkomsten staan de komende periode geprogrammeerd.

 • 09
  DEC
  Online belevingsvoorstelling Wet zorg en dwang

  Wil jij met jouw collega’s op een unieke manier meer te weten komen over de intentie van de Wet zorg en dwang? Visueel kijken naar de Wet zorg en dwang in de praktijk kan nu via dit speciale online belevingstheater. Lees verder »

 • 28
  JAN
  Hercertificering

  De Hercertificering is een unieke training voor de ervaren technische (thuiszorg) verpleegkundige die zich wil laten (her)scholen, de actuele ontwikkelingen wil uitwisselen en daarnaast een controle wil ondergaan van zijn/haar bekwaamheid. Lees verder »

 • 05
  FEB
  Specialistische palliatieve zorg

  Tijdens deze training wordt er veel verdieping geboden en leert de zorgprofessional de technische vaardigheden die tijdens de palliatieve zorg aan bod komen. De doelgroep is niveau 4 en 5 verpleegkundigen die zich verder willen verdiepen om brede palliatieve zorg aan te bieden aan hun cliënten. Lees verder »

 • 08
  FEB
  Training zorgverantwoordelijke Wzd

  Na deze training zijn de deelnemers in staat hun rol als zorgverantwoordelijke uit te voeren en daarbij het beleid en de afspraken binnen de eigen organisatie toe te passen. Lees verder »

 • 05
  MAART
  Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden

  De Basisleergang is uitermate geschikt voor verpleegkundigen die sinds kort werkzaam zijn in specialistische of ambulante teams, zowel intra- als extramuraal. Zij willen hun bekwaamheid op peil brengen en/of houden op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden. Lees verder »

 • 17
  MAART
  Expert Triage

  Door deze training ontstaat er direct kwaliteitsverbetering van zorg, kennisverdieping en leiderschapsontwikkeling van de triage verzorgende of verpleegkundige. Lees verder »

 • 23
  MAART
  Opleiding tot trainer en toetser

  Een inhoudelijk stevige én praktische opleiding voor verpleegkundigen of verzorgenden die regelmatig collega’s trainen of gaan trainen in verpleegtechnische vaardigheden en/of toetsen en beoordelen om bekwaam te blijven. Lees verder »

 • 06
  APRIL
  Opleiding tot toetser

  Een inhoudelijk stevige én praktische leergang voor verpleegkundigen of verzorgenden die regelmatig collega’s (gaan) toetsen en beoordelen om bekwaam te blijven. Lees verder »