Agenda

De volgende opleidingen en bijeenkomsten staan de komende periode geprogrammeerd.

 • 11
  JUNI
  Leernetwerk bijeenkomst Trainen & Toetsen

  Op vrijdagmiddag 11 juni a.s. organiseren wij een online Leernetwerkbijeenkomst Kwaliteitsborging door Trainen en Toetsen. Doelgroep: opleidingsadviseurs/P&O adviseurs, trainers, toetsers, teamleiders en overig belangstellenden. Lees verder »

 • 16
  SEP
  Training zorgverantwoordelijke Wzd

  Na deze training zijn de deelnemers in staat hun rol als zorgverantwoordelijke uit te voeren en daarbij het beleid en de afspraken binnen de eigen organisatie toe te passen. Lees verder »

 • 21
  SEP
  Vaardigheidstraining voor verzorgenden IG en verpleegkundigen

  De KMBV vaardigheidstraining is speciaal voor verzorgenden IG en verpleegkundigen in de thuiszorg, die bevoegd zijn tot het uitvoeren van verpleegtechnische vaardigheden en die hun bekwaamheid willen vergroten of willen opfrissen. Lees verder »

 • 23
  SEP
  Hercertificering

  De Hercertificering is een unieke training voor de ervaren technische (thuiszorg) verpleegkundige die zich wil laten (her)scholen, de actuele ontwikkelingen wil uitwisselen en daarnaast een controle wil ondergaan van zijn/haar bekwaamheid. Lees verder »

 • 24
  SEP
  Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden

  De Basisleergang is uitermate geschikt voor verpleegkundigen die sinds kort werkzaam zijn in specialistische of ambulante teams, zowel intra- als extramuraal. Zij willen hun bekwaamheid op peil brengen en/of houden op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden. Lees verder »

 • 06
  OKT
  Expert Triage

  Door deze training ontstaat er direct kwaliteitsverbetering van zorg, kennisverdieping en leiderschapsontwikkeling van de triage verzorgende of verpleegkundige. Lees verder »

 • 11
  OKT
  Opleiding tot trainer en toetser

  Een inhoudelijk stevige én praktische opleiding voor verpleegkundigen of verzorgenden die regelmatig collega’s trainen of gaan trainen in verpleegtechnische vaardigheden en/of toetsen en beoordelen om bekwaam te blijven. Lees verder »

 • 25
  OKT
  Opleiding tot toetser

  Een inhoudelijk stevige én praktische leergang voor verpleegkundigen of verzorgenden die regelmatig collega’s (gaan) toetsen en beoordelen om bekwaam te blijven. Lees verder »