Agenda

De volgende opleidingen en bijeenkomsten staan de komende periode geprogrammeerd.

 • 10
  NOV
  Oriëntatiesessies voor een rol als toezichthouder in de zorg

  Speciale oriëntatiesessies, bedoeld om verpleegkundigen te laten onderzoeken of het toezichthouderschap in de zorg bij hen past. Deze editie is vol. Lees verder »

 • 02
  FEB
  Leergang Wijkverpleegkundig Meesterschap

  SBW en Opleidingsinstituut KMBV hebben de handen ineen geslagen. Deze post-hbo opleiding is uniek in Nederland en bedoeld voor wijkverpleegkundigen die zich na hun bacheloropleiding verder willen ontwikkelen en profileren als rolmodel. Lees verder »

 • 03
  FEB
  Hercertificering

  De Hercertificering is een unieke training voor de ervaren technische (thuiszorg) verpleegkundige die zich wil laten (her)scholen, de actuele ontwikkelingen wil uitwisselen en daarnaast een controle wil ondergaan van zijn/haar bekwaamheid. Lees verder »

 • 04
  FEB
  Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden

  De Basisleergang is uitermate geschikt voor verpleegkundigen die sinds kort werkzaam zijn in specialistische of ambulante teams, zowel intra- als extramuraal. Zij willen hun bekwaamheid op peil brengen en/of houden op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden. Lees verder »

 • 08
  FEB
  Basistraining palliatieve zorg

  In de vernieuwde Basistraining Palliatieve zorg ontvangen de deelnemers praktische en complete tools om goed om te gaan met en beter in te spelen op de zorgvraag van een cliënt in de palliatieve fase. Lees verder »

 • 03
  MAART
  Opleiding tot trainer en toetser

  Een inhoudelijk stevige én praktische opleiding voor verpleegkundigen of verzorgenden die regelmatig collega’s trainen of gaan trainen in verpleegtechnische vaardigheden en/of toetsen en beoordelen om bekwaam te blijven. Lees verder »

 • 17
  MAART
  Opleiding tot toetser

  Een inhoudelijk stevige én praktische leergang voor verpleegkundigen of verzorgenden die regelmatig collega’s (gaan) toetsen en beoordelen om bekwaam te blijven. Lees verder »

 • 07
  APRIL
  Opleiding Kwaliteit (OKF)

  De Opleiding Kwaliteit (OKF) bestaat al sinds 1993. De OKF voorziet met deze opleiding in de behoefte aan een actuele leer- en ervaringscontext van bevlogen professionals in de zorg met een takenpakket waarin kwaliteit een grote rol speelt. Lees verder »