U bevindt zich hier: Home » Meaningful Matters

Meaningful Matters

Opleidingsinstituut KMBV is één van de labels van Meaningful Matters.

Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken. Ook jij. In het klein en in het groot. Voor jezelf, voor de mensen om je heen, voor jouw organisatie en voor de samenleving. Wij helpen je op een persoonlijke, zorgvuldige en unieke manier ontwikkelen. Dat doen wij ‘anders dan anders’. Met een bewezen mix van relevante gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Zodat je bewust keuzes kunt maken die ertoe doen. Zo ontwikkel je de doordachte daadkracht die je nodig hebt voor de uitdagingen van vandaag en morgen. Meaningful Matters!

Kernwaarden

Vanuit de kernwaarden Open (nieuwsgierig en present), Veerkrachtig (adaptief vermogen), Bezieling (het verschil willen maken), Daadkracht  (impact realiseren) en Persoonlijk (verbinding en echt contact) willen we het verschil maken. Daar dagen we onszelf, ons team en onze deelnemers aan open en incompany opleidingen graag op uit.

KMBV Betere zorg door ontwikkeling - Vanuit de kernwaarden willen we het verschil maken!

Meaningful Matters Ontwikkelflow

Naast het gebruik van onze kernwaarden volgen we de Meaningful OntwikkelFlow, die we eveneens als leidraad hanteren in al onze opleidingen en leergangen. Om te kunnen doen wat er toe doet nemen we altijd 3 elementen mee:

  • Gedegen Relevante Kennis
  • Impactvolle ervaringen
  • Vernieuwende Perspectieven

Deze driehoek vergroot je bewustzijn, waardoor je in staat bent nieuwe bewuste keuzes te maken. Keuzes die er toe doen. Zo ontstaat doordachte daadkracht.

Ingezet op het juiste moment en op de juiste plek creëert dat IMPACT! En doe je wat er toe doet…