U bevindt zich hier: Home Ā» NRTO Keurmerk

NRTO Keurmerk

Opleidingsinstituut KMBV bezit het NRTO-keurmerk. Het NRTO-keurmerk is een onafhankelijke erkenning voor kwaliteit enĀ professionaliteit in de private opleidingenmarkt. Het NRTO-keurmerk wordt afgegeven door de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO), de brancheorganisatie voor trainen en opleiden. Zie voor meer informatieĀ www.nrto.nl/keurmerk.

Dit keurmerk is de erkenning voor kwaliteit en professionaliteit in de private opleidingsbranche. Door het NRTO-keurmerk kunnen klanten ervan uitgaan dat KMBV voldoet aan hoge kwaliteitseisen op het gebied van transparantie over producten en diensten, adequate dienstverlening, professionele omgang met klanten en deskundigheid van het personeel. Een onafhankelijke, externe certificerende instelling heeft tijdens een audit vastgesteld dat KMBV voldoet aan de kwaliteitseisen van het NRTO-keurmerk.

Keurmerk geeft zekerheid bij de keuze voor een aanbieder
Private opleidingsbureaus, onderwijsinstellingen en exameninstituten hebben een breed en divers aanbod aan opleidingsvormen, -technieken en -instrumenten. Deze diversiteit is de kracht van de private opleidingsbranche. Het NRTO-keurmerk fungeert in de opleidingenmarkt als een teken van kwaliteit en professionaliteit. Het geeft consumenten en bedrijven zekerheid bij de keuze voor een opleidingsinstituut.

Omdat Opleidingsinstituut KMBV het NRTO-keurmerk heeft, hanteren wij de gedragscode NRTO. Deze is te vinden via onderstaande button. De algemene voorwaarden voor consumenten zijn te vinden op de website van de NRTO, uiteraard hanteren wij deze ook.