KMBV Skillslab

Wij ondersteunen opdrachtgevers door het aanbieden van scholingen, toetsingen en ondersteuning van leren bij de zorgorganisatie zelf. Soms is het nodig om te trainen in een gesimuleerde omgeving met fantomen in plaats van cliënten. Speciaal hiervoor hebben we een goed geoutilleerde trainings- en instructieruimte: het KMBV Skillslab.  Deze ruimte is ingericht volgens de laatste trends en ontwikkelingen en bevat de meest actuele medische oefenmaterialen.

Het skillslab is een professionele leer- en trainingsomgeving waar zorgprofessionals de kans krijgen om allerlei specifieke competenties en vaardigheden te oefenen en te laten toetsen. Zowel verpleegkundigen als verzorgenden nemen hier aan diverse vaardigheidstrainingen deel. Zo organiseren wij hier al onze open leergangen.

Het skillslab wordt alleen gebruikt onder supervisie van onze eigen docenten, wij verhuren deze ruimte niet los aan organisaties.

KMBV Opleidingsinstituut Skillslab

 

Reserveren

Wil je meer informatie of wil je het KMBV Skillslab reserveren?
Neem dan contact op met ons op.

Telefoonnummer: 0570 – 76 00 10
E-mailadres: info@kmbv.nl

Training inclusief skillslab?

We verhuren onze ruimte onder supervisie van onze eigen docenten aan zorgorganisaties. Als jouw organisatie trainingen samen met ons wil organiseren of alleen toetsing door ons wil laten uitvoeren, neem dan contact met ons op.

Opleidingsinstituut KMBV beschikt over een multifunctioneel in te richten vaardigheidslokaal. Deze ruimte is geschikt voor groepen tot 14 personen. Naast poppen en fantomen zijn er op verzoek, apparatuur en materialen gerelateerd aan de handelingen die getraind/getoetst worden beschikbaar.