Werken bij Opleidingsinstituut KMBV

Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken. Ook jij. In het klein en in het groot. Voor jezelf, voor de mensen om je heen, voor de organisatie en voor de maatschappij. Daar staan wij voor!

Vacature docent/trainer

Wij zijn altijd op zoek naar bekwame docenten op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden!

De vraag naar trainingen in verpleegtechnische vaardigheden is flink gestegen. Daarom zijn we op zoek naar geweldige trainers die het leuk vinden om anderen te trainen en toetsen op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden zoals injecteren, wondzorg, katheteriseren en infusie. Tijdens een compact opleidingsprogramma van slechts 2,5 dag stomen wij je helemaal klaar tot trainer en toetser.

Interesse?  Mail ons dan jouw motivatie en CV!
Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen op  0570 – 76 00 10

Ons zusterlabel Avicenna Academie voor Leiderschap is op zoek naar een:

Adviseur leiderschapsontwikkeling

Als adviseur leiderschapsontwikkeling leg je het eerste contact met potentiële deelnemers die interesse hebben getoond in onze leiderschapsleergangen. Je bent goed in staat om het gesprek te starten en de vraag van de potentiële deelnemer helder te krijgen, zodat je deze vraag optimaal kunt matchen met ons aanbod leiderschapsleergangen. Ook ben je eerste aanspreekpunt bij incompany aanvragen. Je werkt samen met onze programmamanagers en projectmanagers om te zorgen voor een persoonlijke en kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan onze klanten. Je vindt het leuk zowel intern als extern relaties uit te bouwen, signaleert kansen in de markt en denkt samen met ons marketingteam na over hoe we deze kansen in beeld kunnen
brengen bij onze doelgroep.

 

Ben jij die kei in het leggen van contacten, in het helder krijgen van de vraag en het maken van dé optimale match tussen deelnemer en onze leiderschapsopleidingen? Reageer dan snel!