Werken bij Opleidingsinstituut KMBV

Vacature Adviseur zorgopleidingen

Wij geloven dat iedereen het verschil kan maken. Ook jij. In het klein en in het groot. Voor jezelf, voor de mensen om je heen, voor de organisatie en voor de maatschappij. Daar staan wij voor!

Om ons team van 20 mensen op korte termijn uit te breiden, zoeken wij een nieuwe, enthousiaste adviseur zorgopleidingen voor ons label KMBV, opleidingsinstituut in de zorg.

De functie

Als adviseur zorgopleidingen geef je advies bij incompany-aanvragen en open opleidingen op het gebied van nascholing in de zorg. Je bent goed in staat om te analyseren wat de exacte scholingsvraag van de zorgprofessional/ zorgorganisatie is en vertaalt dit naar een scholingsprogramma. Je voert samen met docenten en andere stakeholders de regie over projecten en bent het eerste aanspreekpunt voor potentiƫle deelnemers en zorgorganisaties. Je vindt het leuk bestaande relaties uit te bouwen, signaleert kansen binnen het vakgebied en zorgt er, samen met de programma manager Leren en Ontwikkelen, voor dat KMBV optimaal vorm kan geven aan haar potentieel. Je wordt in de uitvoering van de projecten ondersteund door onze projectmanagers.

Werken als docent/trainer?

Wij zijn altijd op zoek naar bekwame docenten op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden.

Je kan jouw sollicitatie via een mail met je CV en motivatie naar ons sturen.