Locaties

Wij organiseren incompany opleidingen door het hele land, voor opdrachtgevers van Friesland tot in Zeeland en alles wat daartussen zit. Deze opleidingen vinden vaak plaats op de locatie van de opdrachtgever of op een locatie in de buurt. Onze open opleidingen worden op onze locatie in Amersfoort georganiseerd.

Onze werkzaamheden verrichten we vanuit twee verschillende locaties, in Deventer en in Amersfoort. In beide panden samen werken circa 20 professionals, voor alle labels die onder moederbedrijf Meaningful Matters vallen.

Deventer

De regie-organisatie van KMBV is inmiddels meer dan 10 jaar gevestigd in de Stromarkt in de binnenstad van Deventer. Het eeuwenoude patriciërshuis kende bijzondere bewoners, onder wie de regentenfamilie Dumbar, de 17e eeuwse dichter Revius, de uitgeversfamilie Kluwer en de schrijfster Szekely-Lulofs. Met name de grote zaal van het huis, met prachtige plafondschilderingen uit de 17e eeuw, wordt vaak gebruikt als sessieruimte en vergaderlocatie voor KMBV en haar zusterlabels. Met name Avicenna Academie voor Leiderschap organiseert hier bijeenkomsten. Sinds kort nemen we hier ook online MasterClasses op, of verzorgen we ze vanuit hier.

Locatie Deventer - Opleidingsinstituut KMBV

Amersfoort

Sinds januari 2020 heeft KMBV een tweede locatie in Amersfoort. Kleine Haag 19 ligt tegenover erfgoedlocatie en voormalig klooster Mariënhof, aan de rand van het historisch centrum van de Keistad. Deelnemers van KMBV komen vaak op deze locatie samen. Dit multifunctionele pand is volledig technisch geoutilleerd voor moderne werkvormen: online opleidingen en webinars (via ZOOM, Microsoft Teams, Webex, etc.), vergaderingen, ontmoetingen, gesprekken en intakes, uitvoering van fysieke opleidingen, bijeenkomsten, skillslab voor zorgprofessionals, presentatie trainingen, uitvoering van simulaties met acteurs. Dit gebeurt niet alleen voor KMBV, maar ook voor haar zusterlabels.

Locatie Amersfoort - Opleidingsinstituut KMBV

Gebruik maken van de locatie in Amersfoort?

Verschillende ruimtes in onze locaties zijn in overleg exclusief te huur voor onze (kern)docenten, klanten en oud-deelnemers. Indien gewenst inclusief locatiehost, digitale host en catering. Neem voor meer informatie over de beschikbare ruimtes in ons pand contact met ons op.