Locaties

Wij organiseren incompany opleidingen door het hele land, voor opdrachtgevers van Friesland tot in Zeeland en alles wat daartussen zit. Deze opleidingen vinden vaak plaats op de locatie van de opdrachtgever of op een locatie in de buurt. Onze open opleidingen worden op onze locatie in Amersfoort georganiseerd.

Onze werkzaamheden verrichten we vanuit twee verschillende locaties, in Deventer en in Amersfoort. In beide panden samen werken circa 20 professionals, voor alle labels die onder moederbedrijf Meaningful Matters vallen.

Deventer

Na 10 jaar gevestigd te zijn geweest in het eeuwenoude patriciershuis aan de Stromarkt 8 in Deventer met prachtige plafondschilderingen uit de 17e eeuw en beroemde en bijzondere eerdere bewoners, was het voor KMBV en haar zusterlabels tijd om onze behuizing meer in lijn te brengen met waar we het verschil willen maken: midden in de samenleving! Dus toen de kans zich aandiende een vleugel in het oude ROC-gebouw aan de Zutphenseweg helemaal naar onze hand om te vormen en in lijn te brengen met onze kernwaarden, zijn we met veel plezier die uitdaging aangegaan. Dat heeft geleid tot een open, transparant en kleurrijk kantoor, waar verbinding vanzelfsprekend is, we flexibel van de ruimtes gebruik kunnen maken en vanuit bezieling graag met doordachte daadkracht het verschil verschil maken!

Amersfoort

Sinds januari 2020 heeft KMBV een tweede locatie in Amersfoort. Kleine Haag 19 ligt tegenover erfgoedlocatie en voormalig klooster Mariënhof, aan de rand van het historisch centrum van de Keistad. Deelnemers van KMBV komen vaak op deze locatie samen. Dit multifunctionele pand is volledig technisch geoutilleerd voor moderne werkvormen: online opleidingen en webinars (via ZOOM, Microsoft Teams, Webex, etc.), vergaderingen, ontmoetingen, gesprekken en intakes, uitvoering van fysieke opleidingen, bijeenkomsten, skillslab voor zorgprofessionals, presentatie trainingen, uitvoering van simulaties met acteurs. Dit gebeurt niet alleen voor KMBV, maar ook voor haar zusterlabels.

Locatie Amersfoort - Opleidingsinstituut KMBV

Gebruik maken van de locatie in Amersfoort?

Verschillende ruimtes in onze locaties zijn in overleg exclusief te huur voor onze (kern)docenten, klanten en oud-deelnemers. Indien gewenst inclusief locatiehost, digitale host en catering. Neem voor meer informatie over de beschikbare ruimtes in ons pand contact met ons op.