Locaties

Wij organiseren incompany opleidingen door het hele land, voor opdrachtgevers van Friesland tot in Zeeland en alles wat daartussen zit. Deze opleidingen vinden vaak plaats op de locatie van de opdrachtgever of op een locatie in de buurt. Onze open opleidingen worden op onze locatie in Amersfoort georganiseerd.

Onze werkzaamheden verrichten we vanuit drie verschillende locaties, in Deventer en in Amersfoort. In alle panden samen werken circa 25 professionals, voor alle labels die onder moederbedrijf Meaningful Matters vallen.

Opleidingsinstituut KMBV - kantoor Deventer

Deventer - Zutphenseweg 55

Na 10 jaar gevestigd te zijn geweest in het eeuwenoude patriciershuis aan de Stromarkt in Deventer met prachtige plafondschilderingen en bijzondere eerdere bewoners zoals de Regenten-familie Dumbar, de 17e eeuwse schilder Revius, de uitgeversfamilie Kluwer en de schrijfster Szekely-Lulofs, was het tijd om onze behuizing meer in lijn te brengen met waar we het verschil willen maken: midden in de samenleving! Dus toen de kans zich aandiende een vleugel in het oude ROC-gebouw aan de Zutphenseweg helemaal naar onze hand om te vormen en in lijn te brengen met onze kernwaarden, zijn we die uitdaging aangegaan. Dat heeft geleid tot een open, transparant en kleurrijk kantoor, waar verbinding vanzelfsprekend is, waar we flexibel van de ruimtes gebruik kunnen maken en vanuit bezieling graag met doordachte daadkracht het verschil maken!

Opleidingsinstituut KMBV - kantoor Amersfoort Kleine Haag

Amersfoort (Skillslab)- Kleine Haag 19

Sinds januari 2020 heeft KMBV een tweede locatie in Amersfoort. Kleine Haag 19 ligt tegenover erfgoedlocatie en voormalig klooster Mariënhof, aan de rand van het historisch centrum van de Keistad. Deelnemers van KMBV komen vaak op deze locatie samen. Dit multifunctionele pand is volledig technisch geoutilleerd voor moderne werkvormen: online opleidingen en webinars (via ZOOM, Microsoft Teams, Webex, etc.), vergaderingen, ontmoetingen, gesprekken en intakes, uitvoering van fysieke opleidingen, bijeenkomsten, skillslab voor zorgprofessionals, presentatie trainingen, uitvoering van simulaties met acteurs. Dit gebeurt niet alleen voor KMBV, maar ook voor haar zusterlabels.

Amersfoort - Stadsring 236

Eind 2021 heeft Opleidingsinstituut KMBV (en moederbedrijf Meaningful Matters) een nieuwe locatie in Amersfoort betrokken. Deze locatie, aan de parkachtige Stadsring, ligt op loopafstand van onze andere locatie aldaar. Een prachtige plek omgeven door de oude stadsmuren, niet ver van het stadscentrum, de Amersfoortse Kei en de Monnikendam. Op deze locatie vinden ontmoetingen plaats met onze moderatoren, docenten en opdrachtgevers, worden intakes voor onze leergangen gehouden en vergaderen we met onze eigen teams.

Gebruik maken van de locatie in Amersfoort?

Verschillende ruimtes in onze locaties zijn in overleg exclusief te huur voor onze (kern)docenten, klanten en oud-deelnemers. Indien gewenst inclusief locatiehost, digitale host en catering. Neem voor meer informatie over de beschikbare ruimtes in ons pand contact met ons op.