U bevindt zich hier: Home » Bijscholing verpleegkundige

Bijscholing verpleegkundige

Zorg dat je aantoonbaar bekwaam blijft met KMBV bijscholing

Een belangrijk onderdeel van het werk van verpleegkundigen is het uitvoeren van de voorbehouden en risicovolle handelingen. Sommige vaardigheden voeren komen regelmatig voor, anderen incidenteel. Alle verpleegkundigen zijn zelf verantwoordelijk om hun bekwaamheid op peil te houden en daarvoor bijscholing danwel opleidingen te volgen. Zorgorganisaties zorgen soms wel voor trainingsgelegenheid, maar voldoet deze altijd aan de behoefte? Daarnaast ontstaat door de huidige krapte op de arbeidsmarkt een tekort aan interne trainers en toetsers. Daarom is het mogelijk om onze ervaren trainers en toetsers in te schakelen voor opleidingen voor verpleegkundigen. Het is ook mogelijk om bij KMBV opleidingen te volgen tot trainer of toetser.

Ben jij op zoek naar bijscholing verpleegkundige opleidingen? Wij bieden diverse open en incompany trainingen en opleidingen aan die als bijscholing dienen op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden voor alle niveaus: verzorgenden IG niveau 3, verpleegkundigen niveau 4,5 en HBO verpleegkundigen. We verzorgen het trainen en toetsen van alle verpleegtechnische vaardigheden en leiden zorgprofessionals op tot interne trainer en/ of toetser. Na afloop van een geaccrediteerde training van Opleidingsinstituut KMBV ben jij of zijn jouw medewerkers weer aantoonbaar bekwaam.

Bijscholing training verpleegtechnische vaardigheden verzorgende - KMBV

Kenmerken trainingen en opleidingen verpleegtechnische vaardigheden

Wij bieden op maat en open trainingen op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden om jou of jouw medewerkers weer aantoonbaar bekwaam te maken. Onze opleidingen en trainingen bevatten de volgende kenmerken:

  • Blended learning door middel van speciaal geselecteerde geaccrediteerde e-learning modules
  • Geaccrediteerde scholingen en opleidingen in het Kwaliteitsregister V&V
  • Officieel KMBV-certificaat
  • Docenten en trainers die nog steeds werkzaam zijn in de praktijk
  • Trainingen altijd volgens de Vilans protocollen
  • Ondersteuning door een online leeromgeving

Meer weten of met ons in contact komen?

Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs. We staan je graag te woord om met je vragen te beantwoorden en met je mee te denken over de meest passende training(en).