U bevindt zich hier: Home » KMBV bij Floor

KMBV bij FLOOR

Heb je onze advertentie in de nieuwsbrief van FLOOR en/ of NU’91 gezien? Wil je meer weten over de Basistraining Palliatieve zorg? Misschien heb je al eerder van ons gehoord, of ken je ons nog niet. Leuk dat je interesse toont in Opleidingsinstituut KMBV!

Het bieden van effectieve en goede palliatieve zorg vraagt specifieke expertise. In deze Basistraining palliatieve zorg krijg jij als deelnemer tools om goed om te gaan met de zorgvraag van een cliënt in de palliatieve fase. Een bijzonder onderdeel van deze training is dat er steeds een verbinding wordt gemaakt tussen theorie en praktijk. De cliënt en de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemer staan gedurende de hele opleiding centraal.

Wil je meer weten over deze opleiding? Via de button vind je meer informatie, onder andere over de data, maar je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen.

Wat doen we nog meer?

Graag geven we je meer informatie over onze andere open opleidingen. Voor elk van onze open opleidingen kan je STAP subsidie aanvragen. En, op de volgende opleidingen ontvang je als V&VN-lid 10% korting op het deelnamebedrag.

  • Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden: dit is een zesdaagse opleiding, met name geschikt voor verpleegkundigen die werkzaam zijn (of gaan werken) in een specialistisch of ambulant team. Dit kan zowel extra- als intramuraal zijn. De opleiding combineert theorie en praktijk en doet een beroep op de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.
  • Hercertificering: een driedaagse opleiding, met name geschikt voor ervaren verpleegkundigen die vrijwel dagelijks complexe verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Vaak werken deze verpleegkundigen in een specialistisch of ambulant team en zijn zij hier al minimaal drie jaar werkzaam. Tijdens deze driedaagse wordt ingegaan op nieuwe trends en ontwikkelingen en gaan de docenten een stapje dieper met de deelnemers.
  • Opleiding tot toetser: tijdens deze (in totaal) tweedaagse opleiding volg je een gedeelte van de Opleiding tot trainer en toetser. Deelnemers krijgen kennis en handvatten aangereikt om het toetsen en beoordelen van collega’s in de praktijk professioneel aan te pakken. Er is onder andere aandacht voor een uniforme toetscesuur en de organisatie van het interne toetsbeleid.

Deze opleiding zijn dus te volgen met korting als je STAP subsidie aanvraagt. Wil je weten hoe je dat doet en wat alle voorwaarden zijn? Bekijk dan onze pagina met alle informatie over deze subsidie door hier te klikken.

Naast onze open leergangen maken we ook opleidingen en trajecten op maat. Je vindt hier meer informatie over op onze incompany pagina. Kom je liever rechtstreeks in contact met onze programma manager Josien Wissink of onze adviseur zorgopleidingen Maud Huisman? Neem dan gerust contact met ons op via 0570-760010 of kijk op onze Contact-pagina.

Wie zijn wij?

Wij bij Opleidingsinstituut KMBV geloven dat kwaliteit van zorg altijd beter kan. Daar leveren we graag een bijdrage aan door het ontwikkelen van mensen en organisaties. Omdat we al ruim 30 jaar opleidingen verzorgen op het gebied van zorg en welzijn, kunnen we snel inspelen op de actuele thema’s en uitdagingen die de zorg en de samenleving bezighouden. Als strategisch opleidingspartner werken we in en door alle lagen van zorg- en welzijnsorganisaties en leiden we jaarlijks duizenden zorgprofessionals in Nederland op. Vanuit ziel en zakelijkheid ontwerpen en realiseren we grootschalige ontwikkeltrajecten op maat en bieden we open opleidingen op het gebied van kwaliteit en zorgbeleving.

Wat doen we?

Zorgprofessionals klaar voor morgen. Daar draait het om in onze trajecten en leergangen. We stellen je in staat de vernieuwende inzichten, vakkennis en impactvolle ervaringen die je bij ons opdoet te verbinden aan je eigen praktijk situatie. Zodat je ook anderen, binnen je zorgorganisatie en in de samenleving, weet te inspireren tot excellerende kwalitatieve zorg. Dit doen we zowel door het organiseren van open opleidingen, als incompany opleidingen.

Meer weten of met ons in contact komen?

Weten welk programma het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze Programma manager Leren & Ontwikkelen of Adviseur zorgopleidingen. Zij helpen je graag verder.