U bevindt zich hier: Home » VG sector

Groeikansen in de VG-sector

Wat leuk dat je onze stand op de Florence Nightingale Fair hebt bezocht! Door het scannen van de QR-code ben je op onze ‘VG-sector pagina’ uitgekomen. Jij werkt dus, als het goed is, in de VG-sector of hebt interesse in opleidingen in de VG-sector.

Misschien heb je al eerder van ons gehoord, of ken je ons nog niet. Leuk dat je interesse toont in Opleidingsinstituut KMBV!

Wil je meer informatie over één of meer trainingen? Geef hieronder je voorkeuren aan en laat je gegevens achter. We nemen dan op korte termijn contact met jou op.

Meer over Opleidingsinstituut KMBV

Wij geloven dat kwaliteit van zorg altijd beter kan. Daar leveren we graag een bijdrage aan door het ontwikkelen van mensen en organisaties. Omdat we al ruim 30 jaar opleidingen verzorgen op het gebied van zorg en welzijn, kunnen we snel inspelen op de actuele thema’s en uitdagingen die de zorg en de samenleving bezighouden. Als strategisch opleidingspartner werken we in en door alle lagen van zorg- en welzijnsorganisaties en leiden we jaarlijks duizenden zorgprofessionals in Nederland op. Vanuit ziel en zakelijkheid ontwerpen en realiseren we grootschalige ontwikkeltrajecten op maat en bieden we open opleidingen op het gebied van kwaliteit en zorgbeleving.

Wat doen we?

Zorgprofessionals klaar voor morgen. Daar draait het om in onze trajecten en leergangen. We stellen je in staat de vernieuwende inzichten, vakkennis en impactvolle ervaringen die je bij ons opdoet te verbinden aan je eigen praktijk situatie. Zodat je ook anderen, binnen je zorgorganisatie en in de samenleving, weet te inspireren tot excellerende kwalitatieve zorg. Dit doen we zowel door het organiseren van open opleidingen, als incompany opleidingen.

KMBV is één van de labels van Meaningful Matters. Via onderstaande button vind je meer informatie over het gedachtegoed van Meaningful Matters.

Een aantal opleidingen van KMBV

  • Opleiding tot trainer en toetser

  • Opleiding tot toetser

  • Basistraining palliatieve zorg

  • Training Specialistische palliatieve zorg

  • Triage

    Op zoek naar een maatwerk training triage?

  • Expert Triage

  • Teamontwikkeling

Meer weten of met ons in contact komen?

Wil je meer weten over onze open of incompany opleidingen?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze Programma manager Leren & Ontwikkelen. Zij helpt je graag verder.