Teamontwikkeling

Teamontwikkeling

Om als een (zelfsturend) team optimaal samen te werken en samen een waardevolle bijdrage aan organisatie doelstellingen te leveren, is inzicht in ambitie, waarden, persoonlijke en teamtalenten het startpunt van alle trajecten. Tijdens trajecten ontstaat er verbinding, inzicht in teamdynamiek, overbruggen we verschillen en zetten we een gezamenlijke stip op de kaart. Daardoor ontstaat er ruimte voor reflectie, een veilig en prettig leer- en werkklimaat, een constructieve teamdynamiek, focus en doordachte daadkracht.

Wij kennen de sleutels van succes in teamontwikkeling en ontwikkelen voor diverse zorgorganisaties maatwerk team ontwikkelprogramma’s. Daarnaast ondersteunen we zorgorganisaties als regisseur of partner van interne academies met een speciaal aanbod voor teams.

Naast complete teamontwikkelingstrajecten bieden we ook verdiepende teamtrainingen aan. Voor een uitgebreid aanbod klik hier. Een aantal voorbeelden:

  • feedback geven en ontvangen
  • effectief vergaderen
  • team building
  • coachende van teams
  • stakeholders analyse

Bijzonderheden

 

Trainingsduur

Alle team ontwikkeltrajecten worden op maat samengesteld. De trainingsduur wordt op basis van de vraag bepaald.


Doelgroep

Er zijn mogelijkheden voor een compleet organisatiebreed teamontwikkeltraject, specifieke impactvolle trajecten voor MT-teams en teamcoaches of verdiepende teamtrainingen voor teams.


Prijsopgave

Neem contact met ons op via bovenstaande 'Contact' button. We maken graag, geheel vrijblijvend, kosteloos een voorstel op maat.

“We hadden bij Thebe een omslag in denken nodig.
Als je doel echt is om een cultuurverandering tot stand te brengen dan moet je zoiets incompany doen.”

Marijke Megens, Raad van Bestuur Thebe

Opleidingsinstituut KMBV ervaringen