KMBV en V&VN

Heb je onze advertentie in de nieuwsbrief van V&VN gezien? Wil je meer weten over onze open opleidingen? Misschien heb je al eerder van ons gehoord, of ken je ons nog niet. Leuk dat je interesse toont in Opleidingsinstituut KMBV!

10% korting
Als lid van de V&VN ontvang 10% korting op het deelnamebedrag van de onderstaande vier opleidingen.

Data 2024 zijn bekend
De data van de onderstaande opleidingen zijn nu bekend. Meld je snel aan want vol is vol!

Wil je meer weten over deze opleidingen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Volg deze opleiding als lid van V&VN nu met 10% korting:

Opleiding tot (trainer en) toetser
Maandag 26 februari 2024, dinsdag 12 maart 2024, dinsdag 2 april 2024 en maandag 30 september 2024 (ochtend).

Hercertificering
Nog enkele plaatsen beschikbaar voor editie 2023, met start op donderdag 23 november a.s.

Opleiding tot toetser
Dinsdag 12 maart 2024, dinsdag 2 april 2024 en maandag 30 september 2024 (ochtend)

Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden
Vrijdag 5 april 2024, vrijdag 12 april 2024, vrijdag 19 april 2024, vrijdag 26 april 2024, vrijdag 24 mei 2024 en vrijdag 31 mei 2024.

Als V&VN-lid krijg je 10% korting op de onderstaande opleidingen!

Op de volgende opleidingen ontvang je als V&VN-lid 10% korting op het deelnamebedrag.

Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden
: dit is een zesdaagse opleiding, met name geschikt voor verpleegkundigen die werkzaam zijn (of gaan werken) in een specialistisch of ambulant team. Dit kan zowel extra- als intramuraal zijn. De opleiding combineert theorie en praktijk en doet een beroep op de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

  • Hercertificering: een driedaagse opleiding, met name geschikt voor ervaren verpleegkundigen die vrijwel dagelijks complexe verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Vaak werken deze verpleegkundigen in een specialistisch of ambulant team en zijn zij hier al minimaal drie jaar werkzaam. Tijdens deze driedaagse wordt ingegaan op nieuwe trends en ontwikkelingen en gaan de docenten een stapje dieper met de deelnemers.
  • Opleiding tot trainer en toetser: een inhoudelijk stevige én praktische opleiding voor verpleegkundigen of verzorgenden die regelmatig collega’s trainen of gaan trainen in verpleegtechnische vaardigheden en/of toetsen en beoordelen om bekwaam te blijven.
  • Opleiding tot toetser: tijdens deze (in totaal) tweedaagse opleiding volg je een gedeelte van de Opleiding tot trainer en toetser. Deelnemers krijgen kennis en handvatten aangereikt om het toetsen en beoordelen van collega’s in de praktijk professioneel aan te pakken. Er is onder andere aandacht voor een uniforme toets cesuur en de organisatie van het interne toetsbeleid.

 

Open opleidingen KMBV

Bekijk hier het complete aanbod aan opleidingen, trainingen en bijeenkomsten voor de individuele zorgprofessional.

Meer over Opleidingsinstituut KMBV

Wij geloven dat kwaliteit van zorg altijd beter kan. Daar leveren we graag een bijdrage aan door het ontwikkelen van mensen en organisaties. Omdat we al ruim 30 jaar opleidingen verzorgen op het gebied van zorg en welzijn, kunnen we snel inspelen op de actuele thema’s en uitdagingen die de zorg en de samenleving bezighouden. Als strategisch opleidingspartner werken we in en door alle lagen van zorg- en welzijnsorganisaties en leiden we jaarlijks duizenden zorgprofessionals in Nederland op. Vanuit ziel en zakelijkheid ontwerpen en realiseren we grootschalige ontwikkeltrajecten op maat en bieden we open opleidingen op het gebied van kwaliteit en zorgbeleving.

Wat doen we?

Zorgprofessionals klaar voor morgen. Daar draait het om in onze trajecten, opleidingen en trainingen. We stellen je in staat de vernieuwende inzichten, vakkennis en impactvolle ervaringen die je bij ons opdoet te verbinden aan je eigen praktijksituatie. Zodat je ook anderen, binnen je zorgorganisatie en in de samenleving, weet te inspireren tot excellerende kwalitatieve zorg. Dit doen we zowel door het organiseren van open opleidingen, als incompany opleidingen.

Advies nodig?

Wil je weten welke opleiding het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken? Wij helpen je graag!