Online belevingsvoorstelling Wet zorg en dwang

Online belevingsvoorstelling Wet zorg en dwang

Hoe staat het met jouw zorgorganisatie op het gebied van de Wet zorg en dwang? Wil jij met jouw collega’s op een unieke manier meer te weten komen over de intentie van de Wet zorg en dwang? Visueel kijken naar de Wet zorg en dwang in de praktijk kan nu via dit speciale online belevingstheater.

De kosten per persoon zijn: € 55,-. Wil je met meer dan drie personen uit één organisatie deelnemen? Neem dan contact met ons op voor speciale groepsprijzen. Genoemde prijzen zijn inclusief btw.

 

Modules Bekijk programma

  • Online belevingsvoorstelling Wet zorg en dwang

Trainingsduur

Een online sessie van 19.00 tot 20.45 uur.


Doelgroep

Iedereen die meer wil ervaren en weten over de Wzd in de verpleeghuissetting. Artsen, zorgverantwoordelijken, verzorgenden, verpleegkundigen, cliënten vertegenwoordigers en overige belangstellenden.


Kosten

€ 55,- (btw is niet van toepassing)

Onze adviseur zorgopleidingen vertelt je graag meer en kan je adviseren bij het maken van de juiste keuze. Meer weten?

Online belevingsvoorstelling Wet zorg en dwang

Online: n.t.b.

Het unieke WZD theater bestaat uit een 2 uur durende voorstelling. Tijdens een mix van theater, ervaringsoefeningen en stukjes theorie nemen twee acteurs en een muzikant de deelnemers mee in de intentie van de Wet zorg en dwang en in de grote lijnen de begrippen en de principes.

Het programma is opgebouwd rondom een casus dementie vanuit een thuissituatie, een indicatie tot opname en in een verpleeghuis met situaties van verzet.

Jan van der Hammen & Friends

Online Masterclasses Wet zorg en dwang - KMBV Betere zorg door ontwikkeling Opgeleid als psychiatrisch verpleegkundige is Jan sinds in 1980 in de ouderenzorg gaan werken. Hij heeft ervaring in het verpleeghuis, verzorgingshuis en in de thuiszorg en heeft lange tijd als manager in de psychogeriatrie en in het kleinschalig wonen gewerkt. Hij heeft cursussen en trainingen gevolgd op het terrein van het improvisatietheater en werkt tegenwoordig als inleider, trainer en acteur. Ook durft hij zich specialist te noemen in de moderne dementiezorg en op het gebied van de Wet zorg en dwang. Jan is onder andere bekend van de theaterstukken dementie en schreef hierover ook twee boeken: “De dementie van Jet en Harrie” en “Bij mij doet ze dat nooit”. Op geheel eigenwijze maakt hij verbindingen door passie, kennis en beeld.

Bekijk alle ervaringen

“Leidinggevenden en medewerkers willen direct aan de slag met de verschillende belevingen die zijn geschetst vanuit het perspectief van de familie en de professional als het gaat om de juiste zorg voor de cliënt.”

Zorgorganisatie na het zien van de online belevingsvoorstelling

Meer informatie over het inschrijven voor het online belevingstheater is te vinden op onze speciale inschrijfpagina. Hier vind je ook het formulier om je direct aan te melden.

Aanmelden

Contact of vragen?

Heb je een vraag of wil je meer weten over deze opleiding? Of wil je meer weten over wat KMBV voor jouw specifieke vraag kan betekenen? Neem dan contact op met onze adviseur zorgopleidingen Marlous Steemers. Zij helpt je graag bij het maken van de juiste keuze en beantwoordt graag jouw vraag. Het is natuurlijk ook mogelijk onderstaand formulier in te vullen. Marlous neemt dan zo spoedig mogelijk contact op.

Bekijk ook onze andere open opleidingen

  • Training Specialistische palliatieve zorg

  • Opleiding tot trainer en toetser

  • Opleiding tot toetser

  • Basistraining palliatieve zorg

  • Hercertificering

  • Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden

  • Vaardigheidstraining voor verzorgenden IG en verpleegkundigen