Organisatie ontwikkeltrajecten

Organisatie ontwikkeltrajecten

Veranderen, innoveren en groeien binnen teams of organisaties is alleen duurzaam mogelijk wanneer trajecten gebaseerd zijn op de (leiderschaps)visie en strategie van de zorgorganisatie én dit gecombineerd wordt met relevante actuele kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Deze elementen vormen dan ook de bouwstenen van al onze succesvolle ontwikkeltrajecten.

De juiste inhoud van organisatie ontwikkeltrajecten ontstaat door een unieke KMBV interventie-analyse methode uitgevoerd in co-creatie met alle belanghebbenden. Ook tijdens het programma is de input van de deelnemers essentieel. Door heldere leerlijnen gecombineerd met persoonlijke leiderschaps- en  talentontwikkeling ontstaat er een open leerklimaat. Resultaat is dat mensen in beweging komen, van betekenis zijn en blijven. Ze kiezen bewust voor nieuw gedrag en gaan met doordachte daadkracht het verschil maken voor de cliënt, zorgorganisatie en de maatschappij. Wanneer mensen geïnspireerd worden vanuit hun talent en samen leren, gaan ze met plezier naar hun werk. Ze gaan solidair nieuwe uitdagingen aan met aandacht en focus.

Wij zorgen voor inspirerende trainers en experts met verschillende, passende werkvormen en een directe koppeling naar de eigen praktijk. Zorgorganisaties die met ons samenwerken geven aan dat zij hun strategische veranderagenda zorgvuldig, versneld en op geborgde wijze zien verwezenlijken.

Bijzonderheden

 

Trainingsduur

Alle organisatie ontwikkeltrajecten worden op maat gemaakt. De trainingsduur wordt op basis van de vraag bepaald.


Doelgroep

Voor samenwerkende zorgorganisaties worden altijd maatwerk programma’s ontwikkeld. De deelnemers zijn zowel zorgteams, teamcoaches, ondersteunende diensten en MT-leden als de totale zorgorganisatie.


Prijsopgave

Neem voor een prijsopgave contact met ons op via bovenstaande 'Contact' knop. We maken graag, geheel vrijblijvend, kosteloos een voorstel op maat.

“We hadden bij Thebe een omslag in denken nodig.
Als je doel echt is om een cultuurverandering tot stand te brengen dan moet je zoiets incompany doen.”

Marijke Megens, Raad van Bestuur Thebe

Opleidingsinstituut KMBV ervaringen