U bevindt zich hier: Home » Speciale actie voorstelling La CliQue

Speciale actie voorstelling La CliQue

Geplaatst op 16 juli 2020

De afgelopen periode is zwaar geweest voor bewoners, mantelzorgers en zorgprofessionals van de woonzorgcentra en woonzorglocaties. Daarom steekt KMBV graag de woonzorgcentra een hart onder de riem met een aanbod voor een voorstelling van de kleinkunstgroep ‘La CliQue’. Zij hebben een prachtige voorstelling “Kent u deze nog?”.

Het doel is om via een ludieke activiteit plezier en verbinding met elkaar te creëren. La CliQue verzorgde de afgelopen tijd al bij verschillende verzorgingstehuizen in Nederland voorstellingen met herkenbare liedjes. Dit was een waardevol initiatief en la CliQue wil dit graag samen met KMBV bij jou voortzetten. Omdat wij denken dat nu, meer dan ooit, een live-uitvoering en interactie met bewoners en mantelzorgers van onschatbare waarde is. Met de voorstelling “Kent u deze nog?” organiseer je op jouw locatie een prachtig en uniek optreden, die de zinnen even op een andere manier verzetten.

Wie is La CLiQue?

La CliQue bestaat uit vijf professionele zangeressen/ theatermaaksters en een pianist, die afgestudeerd zijn aan de Theateracademie en het Conservatorium. La CliQue zingt altijd meerstemmig en met aandacht voor tekstinterpretatie. Je kan ze bijvoorbeeld kennen van de voorstelling ‘Doe maar Shaffy’.

Meer weten over deze speciale aanbieding of wil je jouw organisatie aanmelden? Kijk dan hier.