U bevindt zich hier: Home » Voorstelling La CliQue

Voorstelling La CliQue

De afgelopen periode is zwaar geweest voor bewoners, mantelzorgers en zorgprofessionals van de woonzorgcentra en woonzorglocaties. Daarom steekt KMBV graag de woonzorgcentra een hart onder de riem met een aanbod voor een voorstelling van de kleinkunstgroep ‘La Clique’. Zij hebben een prachtige voorstelling “Kent u deze nog?”. Het doel is om via een ludieke activiteit plezier en verbinding met elkaar te creëren. La Clique verzorgde de afgelopen tijd al bij verschillende verzorgingstehuizen in Nederland voorstellingen met herkenbare liedjes. Dit was heel waardevol om te doen en la Clique wil dit graag samen bij jou voortzetten. Omdat we denken dat nu, meer dan ooit, een live-uitvoering en interactie met bewoners en mantelzorgers van onschatbare waarde is.

La CliQue

Wie is La Clique?
La CliQue bestaat uit vijf professionele zangeressen/ theatermaaksters en een pianist, die afgestudeerd zijn aan de Theateracademie en het Conservatorium. La CliQue zingt altijd meerstemmig en met aandacht voor tekstinterpretatie. U kunt ze bijvoorbeeld kennen van de voorstelling ‘Doe maar Shaffy’.

De voorstelling ‘Kent u deze nog?’
De voorstelling is een muzikale reis door de jaren heen. Je kunt denken aan liederen van Wim Sonneveld, Jules de Corte, The Andrew Sisters en Vera Lynn. Het publiek ontvangt voor het concert een unieke ‘muzikale-bingo-kaart’ waarbij de bewoners actief luisteren naar het liedjesprogramma. Door dit extra spelelement wordt er automatisch contact met het publiek gemaakt en is er extra aandacht voor deze interactie. Het liedjesprogramma duurt 60 minuten, maar dit kan flexibel worden ingezet in overleg.

Praktische zaken

Periode

Om de richtlijnen van het RIVM te kunnen waarborgen is ervoor gekozen om per optreden een afvaardiging van maximaal drie muzikanten het theatrale liedjesprogramma uit te voeren. Vanzelfsprekend houden zij zich aan een veilige afstand. La Clique treedt op in de komende maanden juli, augustus en september.

 

Locatie & techniek

Qua ruimte is La Clique flexibel. Bij mooi weer kunnen zij de voorstelling buiten spelen. Bij slecht weer is een grote ruimte met voldoende afstand tot de bewoners voldoende. De techniek wordt geregeld. La Clique is zelfvoorzienend qua geluidsversterking en apparatuur.

 

Kosten

Dankzij de honorering van de subsidieregeling ‘Balkonscènes’ van Fonds voor Podiumkunsten heeft La Clique deze aansprekende nieuwe voorstelling kunnen ontwikkelen. De voorstelling kost standaard € 600,- (excl. 9% btw en reiskosten).

 

Speciaal aanbod voor de VVT

  • De eerste 10 instellingen die de voorstelling boeken, (volgens het principe: Wie het eerst komt, die het eerst maalt) ontvangen € 450,- subsidie per voorstelling. Je betaalt dan slechts € 150,-.
  • KMBV sponsort € 100,- voor de volgende 10 instellingen per boeking. Je betaalt dan € 500,-.
  • De volgende instellingen die boeken betalen het standaard bedrag van € 600,-.

Alle genoemde bedragen zijn exclusief 9% btw en reiskosten.