U bevindt zich hier: Home » Opleiding Kwaliteit (OKF) editie 2024

Opleiding Kwaliteit (OKF) editie 2024

Geplaatst op 9 november 2023

Op donderdag 3 oktober 2024 start de nieuwe editie van de Opleiding Kwaliteit (OKF) 

De OKF is dé brede, onafhankelijke kwaliteitsopleiding voor de zorg. In de snel veranderende wereld van de zorg is expertise in kwaliteitsmanagement van onschatbare waarde. Door het volgen van de OKF word jij de drijvende kracht achter verbeteringen in jouw zorgorganisatie.

Voor wie is deze opleiding?

Of je nu een beleidsadviseur, kwaliteitsverpleegkundige, kwaliteitsadviseur, leidinggevende, verpleegkundige of arts bent, de OKF is er voor iedereen die ernaar streeft om waardevolle en betekenisvolle zorg te bieden. Ga met ons mee op reis naar kwaliteitsexpertise en bouw mee aan een toekomst waarin kwaliteit en veiligheid centraal staan.

De editie voor 2024 zit vol vernieuwing. Zo maken we gebruik van een persoonlijke ontwikkellijn, onder andere door de DISC-analyse in te zetten. En we gaan op innovatietour door Nederland. Hierdoor ervaren we bij diverse locaties zelf de impact van kwaliteitsimplementatie door, onder andere, oud OKF-ers. De OKF is een transformerende reis die leidt tot een dieper begrip, waardevolle relaties en een blijvende impact op de manier waarop professionals de zorg benaderen en vormgeven.

Meer informatie over de opleiding vind je hier.

Wil jij meer weten over of deze opleiding iets voor jou is? Plan dan nu een vrijblijvende intake in.