U bevindt zich hier: Home » 2 edities van de Hercertificering afgerond!

2 edities van de Hercertificering afgerond!

Geplaatst op 8 oktober 2020

Afgelopen week hebben onze deelnemers aan twee edities van de opleiding ‘Hercertificering’ hun deelname afgerond! Uiteraard geheel corona-proof en met een certificaat als bewijs! Samen met diverse vakinhoudelijke docenten hebben ze verdiepende theorie en de laatste ontwikkelingen op het gebied van diverse hoogcomplexe verpleegtechnische vaardigheden behandeld. Daarnaast is er volop geoefend en zijn ze getoetst op hun bekwaamheid van de verpleegtechnische vaardigheden. Onder meer Palliatieve Pijnbestrijding, Evidence Based Practice (EBP), Immunotherapie en Bloedtransfusies zijn opgenomen in dit 3-daags programma. Verder is er aandacht voor Klinisch redeneren, het delen van dilemma’s met elkaar en Infuustechnologie.

Dit najaar gaan al onze bijeenkomsten live door. Uiteraard houden we de richtlijnen, adviezen en persconferenties van het RIVM en kabinet nauwlettend in de gaten en passen, waar nodig, het programma aan. Zo kan het voorkomen dat we sessies op een andere locatie uitvoeren, omdat de 1,5 meter daar beter te waarborgen is. Daarnaast zijn onze groepen altijd kleiner dan 30 personen. Het spreekt voor zich dat we ervoor zorgen dat het programma van hoogwaardige kwaliteit blijft.

Wil je meer weten over de corona maatregelen die wij treffen om te zorgen dat iedereen veilig en vertrouwd aan onze opleidingen kan deelnemen? Bekijk dan het corona-protocol.