U bevindt zich hier: Home » Corona beleid

Corona beleid Opleidingsinstituut KMBV

*Update 4 november 2020*

Bekijk hier het corona protocol van Opleidingsinstituut KMBV

Er zijn naar aanleiding van de persconferenties van 29 september en 13 oktober jl. veel vragen rondom het corona-virus en in het verlengde daarvan rondom de doorgang van onze opleidingen in het najaar van 2020. We begrijpen je vragen en vertellen je graag meer over jouw deelname.

Vanzelfsprekend houden wij ons net als anderen aan de RIVM richtlijnen en houden persconferenties nauwgezet in de gaten en handelen daarnaar. Dat betekent wij steeds afstemmen met opdrachtgevers, branche-organisaties, instellingen en andere betrokkenen.

Wij zoeken continu naar de beste afweging in verantwoordelijkheid nemen voor de gezondheid van onze deelnemers, docenten en de samenleving EN het mensen kunnen blijven ondersteunen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Daartoe zullen we steeds in het moment naar de laatste inzichten beslissingen nemen. We houden deelnemers en docenten zo veel mogelijk tijdig op de hoogte. Ook zullen we alternatieven gaan bieden, zoals meer online leeromgevingen, online meetings en webinars.

Onze kernwaarden open, veerkrachtig, bezield, daadkrachtig en persoonlijk houden we daarbij steeds in het oog.

Binnen de nieuwe maatregelen blijft het vooralsnog toegestaan om onze opleidingen in het najaar van 2020 in live-setting  uit te voeren. Voor deze bijeenkomsten houden we de onderstaande richtlijnen aan. Daarnaast hanteren we ons corona protocol, om te zorgen dat iedereen veilig en vertrouwd aan onze opleidingen kan deelnemen. Deelnemers hebben te allen tijde de mogelijkheid hun inschrijving te verschuiven naar een later moment als de omstandigheden t.a.v. het Corona virus daar aanleiding toe geven. 

  • De groepen zijn kleiner dan 30 personen.
  • Er is voor iedereen ruim voldoende persoonlijke ruimte.
  • Er worden waar nodig aanpassingen gedaan in het programma.
  • Deelnemers die vanuit hun instelling/bedrijf zijn verzocht niet deel te nemen aan bijeenkomsten i.v.m. het Corona virus kunnen kosteloos doorschuiven naar een latere editie van de leergang.
  • Deelnemers die verkoudheids- of griepverschijnselen vertonen of in hun directe omgeving iemand hebben die besmet is met het Corona-virus kunnen niet deelnemen. Ook zij kunnen kosteloos doorschuiven naar een latere editie of online deelnemen.

Behoor je tot de doelgroep of heb je vragen, dan kun je ons bereiken per mail via info@kmbv.nl of telefoon 0570-760010.

Dit bericht wordt aangepast naar aanleiding van richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en GGD.