U bevindt zich hier: Home » Corona beleid

Corona beleid Opleidingsinstituut KMBV

*Update maandag 29 november 2021*

Bekijk hier het corona protocol van Opleidingsinstituut KMBV

Het coronavirus en de maatregelen daaromtrent hebben een enorme impact (gehad) op ons allemaal. Die impact is voor iedereen weer anders.

Binnen de nu geldende maatregelen kunnen en mogen wij op veilige wijze opleidingen organiseren. De maximale groepsgrootte voor onderwijs is op dit moment 75 personen per ruimte. Onze groepsgrootte (gemiddeld 12 personen) valt ruim binnen deze marge. Wij kiezen er dus bewust voor onze opleidingen door te laten gaan. Wij vinden het belangrijk om – juist ook in deze tijd – mensen te blijven opleiden. Daarnaast hanteren we een eigen corona protocol. Deze is hier te bekijken.

Uiteraard hanteren wij de richtlijnen van het RIVM en zorgen we ervoor dat 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Voor onze opleidingen die plaats vinden op een locatie waar ook horeca aan verbonden is, blijft gelden dat er naar je QR-code wordt gevraagd. Vanzelfsprekend zorgen wij voor locaties waar afstand tot elkaar gehouden kan worden en de ruimtes goed geventileerd kunnen worden. Neem voor de zekerheid een extra laagje kleding mee. Het is daarnaast mogelijk dat bij verplaatsingen gevraagd wordt een mondkapje te dragen. Zorg dus dat je deze bij de hand hebt.

Voor iedereen zijn het bijzonder uitdagende tijden. “Alsof je een marathon hebt gelopen en toch nog tien kilometer extra moet”. Dat geldt ook voor ons en zeker voor jullie, werkzaam in de zorg. We doen ons best je goed te informeren en mogelijke vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Je kunt er vanuit gaan dat wij de opleidingen de komende periode veilig en verantwoord organiseren, binnen de geldende maatregelen en zien uit naar je komst.

Liever op een ander moment deelnemen?
Je kunt jouw deelname kosteloos verschuiven naar een later moment in het geval je klachten hebt of het coronavirus daar in jouw thuissituatie, werkcontext of samenleving om vraagt. Je kunt je dus gerust inschrijven voor één van onze leergangen. Heb je vragen over wat de laatste berichtgevingen betekenen voor jouw deelname? Of wil je meer weten over onze maatregelen? Neem dan contact met ons op, via 0570-760010 of info@kmbv.nl.

Dit bericht wordt aangepast naar aanleiding van richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en GGD.