U bevindt zich hier: Home » Corona beleid

Corona beleid Opleidingsinstituut KMBV

*Update maandag 20 september 2021*

Bekijk hier het corona protocol van Opleidingsinstituut KMBV

Het coronavirus en de maatregelen daaromtrent hebben een enorme impact (gehad) op ons allemaal. Die impact is voor iedereen weer anders. Gelukkig lijkt het erop dat we op de goede weg zitten en worden de maatregelen steeds meer losgelaten Dit houdt in dat de opleidingen die wij voor dit najaar hebben geprogrammeerd in een live-setting doorgaan.

Vanzelfsprekend houden wij ons net als anderen aan de RIVM richtlijnen en handelen daarnaar. De recente maatregelen rondom Covid-19 betekenen dat (horeca)locaties om een QR-code of een negatief testbewijs kunnen vragen. Dit geldt niet voor onze eigen locatie in Amersfoort. Je bent daar ook zonder QR-code van harte welkom. Vanzelfsprekend blijft gelden dat we je vragen bij klachten thuis te blijven en in dat geval contact met ons op te nemen.

Corona maatregelen tijdens de leergangen
We houden de richtlijnen en adviezen van het RIVM en kabinet nauwlettend in de gaten en passen daar, waar nodig, het programma op aan. Daarnaast hanteren we een eigen corona protocol. Deze is hier te bekijken.

Liever op een ander moment deelnemen?
Je kunt jouw deelname kosteloos verschuiven naar een later moment in het geval je klachten hebt of het coronavirus daar in jouw thuissituatie, werkcontext of samenleving om vraagt. Je kunt je dus gerust inschrijven voor één van onze leergangen. Heb je vragen over wat de laatste berichtgevingen betekenen voor jouw deelname? Of wil je meer weten over onze maatregelen? Neem dan contact met ons op, via 0570-760010 of info@kmbv.nl.

Dit bericht wordt aangepast naar aanleiding van richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en GGD.