KMBV in V&VN Magazine

Heb je onze advertentie in het magazine van V&VN gezien? Lees hier meer over de Opleiding tot trainer en toetser.

De Opleiding tot trainer en toetser is speciaal voor verpleegkundigen en verzorgenden die regelmatig collega’s (gaan) trainen, toetsen en beoordelen om bekwaam en bevoegd te blijven in het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen in de eigen zorgorganisatie. Dit programma geeft jou als deelnemer inzicht, kennis en concrete handvatten om het trainen en toetsen in de praktijk professioneel toe te passen.

10 & korting voor leden V&VN
Als lid van V&VN ontvang je ook nog eens 10% korting op de Opleiding tot trainer en toetser!

De opleiding bestaat uit 2,5 lesdagen met daarbij praktijkopdrachten in de eigen werkomgeving. Na 4 maanden vindt een online terugkomdagdeel plaats. De totale studiebelasting komt daarmee neer op 3 hele lesdagen.

 

“Door deze training voel ik mij zekerder in het structureren en organiseren van het trainen en toetsen. De geboden handvatten uit theorie en praktijk zijn goed te integreren binnen iedere organisatie.”
Greetje Molenaar, kinderverpleegkundige Antonius Ziekenhuis Sneek

 

Wil je meer weten over deze opleiding? Lees hier meer over de inhoud van de modules en de actuele data. Je mag natuurlijk ook altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!

10% korting voor V&VN-leden op deze zorgopleidingen

Graag geven we je meer informatie over onze andere open opleidingen voor de individuele zorgprofessional.  Op de volgende opleidingen ontvang je als V&VN-lid 10% korting op het deelnamebedrag. Voor al onze open opleidingen kan je tot €1000,-STAP subsidie aanvragen.

Basisleergang hoogcomplexe vaardigheden : dit is een zesdaagse opleiding, met name geschikt voor verpleegkundigen die werkzaam zijn (of gaan werken) in een specialistisch of ambulant team. Dit kan zowel extra- als intramuraal zijn. De opleiding combineert theorie en praktijk en doet een beroep op de persoonlijke ontwikkeling van de deelnemers.

Hercertificering: een driedaagse opleiding, met name geschikt voor ervaren verpleegkundigen die vrijwel dagelijks complexe verpleegtechnische handelingen uitvoeren. Vaak werken deze verpleegkundigen in een specialistisch of ambulant team en zijn zij hier al minimaal drie jaar werkzaam. Tijdens deze driedaagse wordt ingegaan op nieuwe trends en ontwikkelingen en gaan de docenten een stapje dieper met de deelnemers.

Opleiding tot toetser: tijdens deze (in totaal) tweedaagse opleiding volg je een gedeelte van de Opleiding tot trainer en toetser. Deelnemers krijgen kennis en handvatten aangereikt om het toetsen en beoordelen van collega’s in de praktijk professioneel aan te pakken. Er is onder andere aandacht voor een uniforme toetscesuur en de organisatie van het interne toetsbeleid.

Naast de bovenstaande opleidingen bieden we nog meer interessante opleidingen en trainingen aan voor zorgprofessionals. Op deze pagina vind je al onze open opleidingen. 

Ben jij op zoek naar een maatwerktraining voor jouw team?

We maken ook opleidingen en trajecten op maat afgestemd op jouw visie op jouw locatie op een door jouw gekozen datum. Je vindt hier meer informatie over onze Incompany trajecten op de incompany pagina.  Of neem vrijblijvend contact op met onze adviseur Zorgopleidingen Maud Valk en vraag naar de mogelijkheden. Je kunt haar bellen 0p 0570 – 76 00 10 of mail naar maud.valk@kmbv.nl.

Een deelnemer vertelt

Ben je benieuwd hoe de blog over de trainingsdag van de Opleiding tot trainer en toetser verder gaat? Je kan de rest van de blog hier lezen.

Meer over Opleidingsinstituut KMBV

Wij geloven dat kwaliteit van zorg altijd beter kan. Daar leveren we graag een bijdrage aan door het ontwikkelen van mensen en organisaties. Omdat we al ruim 30 jaar opleidingen verzorgen op het gebied van zorg en welzijn, kunnen we snel inspelen op de actuele thema’s en uitdagingen die de zorg en de samenleving bezighouden. Als strategisch opleidingspartner werken we in en door alle lagen van zorg- en welzijnsorganisaties en leiden we jaarlijks duizenden zorgprofessionals in Nederland op. Vanuit ziel en zakelijkheid ontwerpen en realiseren we grootschalige ontwikkeltrajecten op maat en bieden we open opleidingen op het gebied van kwaliteit en zorgbeleving.

Wat doen we?

Zorgprofessionals klaar voor morgen. Daar draait het om in onze trajecten en leergangen. We stellen je in staat de vernieuwende inzichten, vakkennis en impactvolle ervaringen die je bij ons opdoet te verbinden aan je eigen praktijk situatie. Zodat je ook anderen, binnen je zorgorganisatie en in de samenleving, weet te inspireren tot excellerende kwalitatieve zorg. Dit doen we zowel door het organiseren van open opleidingen, als incompany opleidingen.

Meer weten of met ons in contact komen?

Weten welk programma het beste bij jou past, zodat je bewuste keuzes kunt maken die ertoe doen, en daarmee het verschil kunt (gaan) maken?  Vraag een brochure aan of neem contact op met onze Programma manager Leren & Ontwikkelen. Zij helpt je graag verder.