Incompany training verpleegtechnische vaardigheden

Op zoek naar een op maat gemaakte training aantoonbaar bekwaam?

Ben jij op zoek naar een incompany training verpleegtechnische vaardigheden oftewel een op maat gemaakte scholing verpleegtechnische handelingen op jouw eigen zorgorganisatie?  Zodat jouw zorgmedewerkers weer bevoegd en bekwaam zijn. 

Wat bieden wij:

 • KMBV heeft vaardigheidscaroussels en toetscaroussels bij vele zorgorganisaties uitgevoerd op een effectieve manier
 • Meer dan 30 jaar ervaring in het trainen en scholen van zorgprofessionals en begleiders
 • Inhouse training bij jouw op eigen locatie van jouw zorgorganisatie
 • Geaccrediteerd trainingen en toetsingen in het Kwaliteitsregister V&V
 • KMBV trainers en toetsers werken zelf nog in de actuele praktijk
 • Training volgens Vilans Protocollen
 • Evaluatiebeoordelingen gemiddeld een 8+
 • KMBV-certificaat
 • Blended Learning: de ideale combinatie van leermethodes van klassikaal onderwijs, vaardigheidstrainingen, e-learning en toetsing zorgt voor een optimale leercontext.
 • Trainen en toetsen van kleine en grote zorgteams

Na afloop van de geaccrediteerde training van Opleidingsinstituut KMBV zijn jouw zorgmedewerkers weer Aantoonbaar bekwaam!

Wil je met onze adviseur zorgopleidingen Maud Valk sparren over een nieuw opleidingstraject tijdens een virtueel kopje koffie? Neem vrijblijvend contact met ons op via onderstaande button. 

“Onze medewerkers waren erg onder de indruk van de professionaliteit van het traject. Deelnemers die dachten op routine deel te kunnen nemen redden het daar niet mee. Deelnemers hebben meer bewustwording van hun eigen professionaliteit in handelen gecreëerd. De “eigen” toetsers voelen zich nu nog meer gesterkt in hun eigen vakbekwaamheid.”

Afdeling Opleiden Humanitas DMH

De incompany opleiding tot trainer en toetser!

Opleidingsinstituut KMBV biedt al meer dan 30 jaar incompany opleidingen, trainingen, scholingen en maatwerktrajecten voor zorgorganisaties en welzijnsorganisaties aan. Wij denken graag met je mee over de verschillende mogelijkheden om jouw medewerkers bij te scholen in het trainen en toetsen van het uitvoeren van voorbehouden en risicovolle handelingen conform het BIG Beleid. De trainingen worden afgestemd op de visie van jouw organisatie en worden gegeven op de locatie van jouw zorgorganisatie. De incompany training verpleegtechnische vaardigheden is geschikt voor begeleiders en medewerkers in de zorg met verschillende niveaus zoals verzorgenden IG niveau 3, verpleegkundigen niveau 4, verpleegkundigen niveau 5 en HBO verpleegkundigen.

Een greep uit onze opdrachtgevers

Met al meer dan 30 jaar ervaring hebben we voor verschillende zorgteams en zorg organisaties diverse inhouse, maatwerk of bedrijfstrainingen verzorgd. Een greep uit onze opdrachtgevers:

Waarom training verpleegtechnische vaardigheden?

Een belangrijk onderdeel van het werk van zorgprofessionals is het uitvoeren van de voorbehouden en risicovolle handelingen. Alle zorgprofessionals zijn zelf verantwoordelijk bevoegd en bekwaam te blijven. Sommige verpleegtechnische vaardigheden en verpleegtechnische handelingen voeren zorgprofessionals regelmatig uit en andere incidenteel. Zorgorganisaties zorgen soms voor eigen trainingsgelegenheid, maar een slager keurt ook niet altijd zijn eigen vlees. Door de huidige krapte op de arbeidsmarkt ontstaat een tekort aan interne trainers en toetsers. Daarom is het passend om onze ervaren trainers en toetsers hiervoor in te schakelen. Het is ook mogelijk om jouw zorgprofessionals op te leiden door KMBV tot trainer of toetser.

Sinds 1991 zijn wij specialist in Verpleging, Verzorging en Thuiszorg. Ons scholingsaanbod voor incompany trajecten bestaan onder andere uit actuele onderwerpen zoals hoogcomplexe vaardigheden, triage, aantoonbaar bekwaam, opleiding trainer verpleegtechnische vaardigheden en trainen en toetsen. Onze trainingen en opleidingen zijn geaccrediteerd in het Kwaliteitsregister V&V zodat na afronding van een maatwerktraject jouw zorgprofessionals weer bevoegd en bekwaam zijn!

Kenmerken trainingen en opleidingen verpleegtechnische vaardigheden

Wij zijn een opleidingspartner voor zorg en welzijnsorganisaties. Wij verzorgen maatwerktrajecten aansluitend op de wensen en visie van jouw zorgorganisatie. Onze opleidingen en trainingen verpleegtechnische vaardigheden bevatten de volgende kenmerken:

 • Evaluatiebeoordelingen gemiddeld een 8+
 • Geaccrediteerde scholingen en opleidingen in het Kwaliteitsregister V&V
 • Officieel KMBV-certificaat
 • Blended Learning: de ideale combinatie van leermethodes van klassikaal onderwijs, vaardigheidstrainingen, e-learning en toetsing zorgt voor een optimale leercontext
 • Gepersonaliseerde online leeromgeving
 • Trainingen bij op jouw locatie
 • Geschikt voor groepen tot duizenden deelnemers
 • Onze docenten zijn experts op hun vakgebied en zijn werkzaam in de praktijk
 • Trainingen altijd volgens de Vilans Protocollen
 • Afgestemd op basis van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen
 • Btw-vrij
 • Zichtbare en blijvende prestatieverbetering

Betere zorg door ontwikkeling

Wij geloven dat kwaliteit van zorg altijd beter kan. Daar leveren we graag een bijdrage aan door het ontwikkelen van mensen en organisaties. Omdat we al ruim 30 jaar opleidingen verzorgen op het gebied van zorg en welzijn, kunnen we snel inspelen op de actuele thema’s en uitdagingen die de zorg en de samenleving bezighouden. Als strategisch opleidingspartner werken we in en door alle lagen van zorg- en welzijnsorganisaties en leiden we jaarlijks duizenden zorgprofessionals in Nederland op. Vanuit ziel en zakelijkheid ontwerpen en realiseren we grootschalige ontwikkeltrajecten op maat en bieden we open opleidingen op het gebied van kwaliteit en zorgbeleving.

Zo zorgen we dat zorgprofessionals zich blijven ontwikkelen en optimale zorg kunnen leveren. We doen dit met een bewezen mix van relevante gedegen kennis, impactvolle ervaringen en vernieuwende perspectieven. Zodat zij in hun dagelijkse werk bewuste keuzes kunnen maken die ertoe doen. En de doordachte daadkracht ontwikkelen die nodig is voor de uitdagingen in de zorg van vandaag en morgen. Met onze unieke aanpak faciliteren we de organisatie en verbinden we management en zorgprofessionals. Op die manier komen de verbeteringen ook echt tot uiting in de concrete zorg.

Professionele projectorganisatie

Opleidingsinstituut KMBV beschikt over jarenlange ervaring in het effectief en klantvriendelijk organiseren van diverse opleidingstrajecten voor zorgorganisaties. Vanuit onze opdrachtgevers en deelnemers wordt de praktische toepasbaarheid, strakke planning en heldere taakverdeling voorafgaand aan trajecten hoog gewaardeerd.

Meer weten of met ons in contact komen?

Neem voor meer informatie contact op met onze adviseur zorgopleidingen Maud Valk. Ze staat je graag te woord om je vragen te beantwoorden over trainingen verpleegtechnische vaardigheden. Ze denkt graag met je mee om te zorgen dat jouw zorgmedewerkers weer bevoegd en bekwaam zijn.