Online instroom scholingsaanbod

Online instroom scholingsaanbod

We leven in bijzondere tijden waarin veel vraag is naar extra zorghanden. Dit vraagt ook van ons, als ervaren zorgopleider, om goed samen te werken met zorgorganisaties en snel maatwerk leveren. We bieden daarom steeds meer incompany en online spoedtrainingen aan om (extra) zorgverleners goed bij te scholen voordat ze worden ingezet. Zo kunnen de eigen medewerkers zoveel mogelijk ingezet blijven in hun eigen werkzaamheden.

Online leerpakketten
Op verzoek van meerdere opdrachtgevers heeft Opleidingsinstituut KMBV een online leerpakket COVID-19 ontwikkeld. Dit zijn verschillende, op maat gemaakte, online leerpakketten. Deze leerpakketten bieden ondersteuning aan nieuwe zorgprofessionals van alle niveaus en zorgen hierdoor voor een snelle, kwalitatieve instroom in de zorg.

Alle pakketten zijn op maat gemaakt voor de diverse branches en niveaus. Elk leerpakket bevat onder andere de volgende onderdelen:

  • E-learning modules omtrent COVID-19
  • Hygiëne en beschermende maatregelen
  • Alle actuele informatie omtrent COVID-19
  • Ruim aanbod aan e-learning modules omtrent verpleegtechnische vaardigheden.

Bijzonder aan dit aanbod is de unieke mogelijkheid om online vaardigheidstraining te volgen. Deze trainingen worden verzorgd door praktijkdocenten die zelf werkzaam zijn in de zorg. Deelnemers krijgen zo persoonlijke verduidelijking van docenten. Dit kan zowel 1 op 1 als in groepsverband. Uiteraard is deze vaardigheidstraining ook op locatie mogelijk. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Subsidie SectorplanPlus
De online leerpakketten van Opleidingsinstituut KMBV komen in aanmerking voor subsidie uit het SectorplanPlus.

  Nederlands

Trainingsduur

De training is met name online, de 1 op 1 vaardigheidstraining wordt op maat afgestemd.


Doelgroep

Zij-instromers, herintreders en zorgprofessionals die zich willen verdiepen.


Prijsopgave

Neem voor een prijsopgave contact met ons op via bovenstaande 'Contact' knop. We maken graag, geheel vrijblijvend, een voorstel op maat.

Meaningful Break-out sessies

Heb jij onze online Meaningful Break-out sessies al bekeken? Dit zijn korte video’s waarin we jou als zorgprofessional energie en inspiratie willen geven in deze hectische tijden. We update elke week nieuwe sessies met nieuwe inzichten. Meer weten of je aanmelden? Klik dan hier.

Meer weten of met ons in contact komen?

Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs. We staan je graag te woord.