U bevindt zich hier: Home » Zorggroep Almere kiest voor MBO-plus opleiding KMBV

Zorggroep Almere kiest voor MBO-plus opleiding KMBV

Geplaatst op 14 mei 2019

Bij de zorgorganisatie Zorggroep Almere is er behoefte aan een maatwerkscholing voor de groep bestaande MBO verpleegkundigen ontstaan. De thema’s kwaliteit en team empowering hadden behoefte aan meer ondersteuning. Opleidingsinstituut KMBV heeft door hun jarenlange expertise een programma hiervoor ontwikkeld. In dit programma staan kwaliteit, persoonlijke ontwikkeling, kennis is macht en samenwerking met de wijkverpleegkundige centraal.

Na een uitleg over het te volgen programma zaten de geplande groepen in sneltreinvaart compleet volgepland. Hieruit blijkt dat door de duidelijke visie van de teamleiding en de afdeling opleidingen; “Wat is onze visie en ons doel naar de toekomst toe?” en de analyse van de ontwikkelbehoefte van de MBO verpleegkundige, de juiste weg is ingeslagen om verder de warme zorg bij Zorggroep Almere naar een next level te brengen. Vanaf mei starten er meerdere groepen aan dit speciale traject.

Wil je meer weten over een op maat traject of meer informatie over bovenstaand traject? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.