U bevindt zich hier: Home » Wij zoeken een collega!

Wij zoeken een collega!

Geplaatst op 2 november 2020

Ben of ken jij een projectcoördinator die onze organisatie Meaningful Matters (naast KMBV ook bestaande uit de labels Avicenna Academie voor Leiderschap en de Academie voor Toezichthouders en Commissarissen) wil komen versterken? Die het vermogen heeft (complexe) leer- en ontwikkeltrajecten te organiseren in een dynamische omgeving met verschillende disciplines? Dan horen wij het graag.

Onze organisatie programmeert (al ruim 25 jaar) jaarlijks circa 350 projecten in binnen- en buitenland (trainingen, opleidingen en leergangen). We hebben een zeer betrokken team van 17 medewerkers. We werken voor organisaties in het maatschappelijk domein, zoals zorg, onderwijs, rijks- en lokale overheden en woningcorporaties. Persoonlijke ontwikkeling, organisatieontwikkeling en vakmanschap staan centraal in onze projecten.

Professionele groei in het werk staat hoog in het vaandel van onze organisatie. Wij bieden alle kansen aan een projectcoördinator die zich wil ontwikkelen. Onze cultuur is een combinatie van gedrevenheid, no nonsens, direct, fair, communicatief sterk, betrokken en persoonlijk. Wij zijn telkens gericht op de levering van een zeer hoogwaardige en unieke dienstverlening.

Meer informatie is te vinden in de vacature.