U bevindt zich hier: Home » Partnership Buddy to Buddy en KMBV

Partnership Buddy to Buddy en KMBV

Geplaatst op 22 maart 2021

Meaningful Matters, het moederbedrijf waar KMBV onderdeel van uitmaakt, is partner geworden van Stichting Buddy to Buddy. Met dit partnership ondersteunen we de visie van Buddy to Buddy, die op een concrete betekenisvolle manier vorm geeft aan onze kernwaarden: open, flexibel, persoonlijk, bezield en daadkrachtig!

Over Buddy to Buddy
Stichting Buddy to Buddy helpt nieuwe Nederlanders uit een isolement te komen. Dit doet zij door betrokken inwoners van een stad aan nieuwe Nederlanders te koppelen. Buddy to Buddy gaat uit van gelijkwaardigheid. Voor beide kanten is contact een verrijking en geldt dat werelden worden vergroot. Buddy to Buddy sluit vriendschappen, elke dag en op steeds meer plekken in Nederland. Op die manier dragen we bij aan een wereld waarin mensen maximaal van elkaar mogen verschillen en tegelijkertijd maximaal verbonden zijn.

Buddy to Buddy creëert daarmee, net als de labels van Meaningful Matters, nieuw perspectief en nieuwe ervaringen. Vanuit een vergroot bewustzijn kunnen we met elkaar meer impact hebben. En dat is nodig om een meer inclusieve samenleving te laten ontstaan, met minder eenzaamheid en meer verbinding.  Door elkaar te ontmoeten en op te zoeken, ontdekken we het verhaal van de ander en worden werelden en blikvelden vergroot. En dat gaat beide kanten op. Uiteindelijk zijn we elkaars vreemdeling totdat we elkaar leren kennen.

Juist in deze tijd waarin er veel polarisering is, is contact het medicijn. Initiatiefnemer Armijn van Roon: ‘We zien dat het kan, want als je met elkaar verbonden bent, mogen ook de verschillen er zijn.’

Binnen KMBV krijgt het partnership met Buddy to Buddy vorm doordat we met een deel van de opbrengsten van de open programma’s van Meaningful Matters de stichting  financieel ondersteunen. Daarnaast kun je op verschillende momenten geïnspireerd worden door de visie, ondernemerschap en doordachte daadkracht van de initiatiefnemers van Buddy to Buddy.

Meer weten?