U bevindt zich hier: Home » Opleiding voor verzorgenden op in verpleegtechnische handelingen

Opleiding voor verzorgenden op in verpleegtechnische handelingen

Geplaatst op 29 mei 2019

Door de krapte op de arbeidsmarkt verschuiven binnen de zorg werkzaamheden. Met name binnen de verpleeghuissector is er, in verband met de veranderende vraag, steeds meer behoefte aan kennis en bekwaamheid van verpleegtechnische vaardigheden.

Met het Keuzedeel mbo ‘Verzorgende en verpleegtechnische handelingen’ kunnen verzorgenden snel, maar grondig hun zorgtaken uitbreiden. De combinatie van leren, oefenen in een gesimuleerde setting en oefenen in de praktijk, wordt door de deelnemers als zeer waardevol ervaren. Er wordt in dit programma gebruik gemaakt van blended learning en de expertise van vakdocenten van Opleidingsinstituut KMBV. Daarnaast zorgt een kerndocent voor een samenhangend geheel en voor een goede samenwerking met de praktijkopleiders van de organisatie. Zo ontstaat er een mooi samenspel met als uiteindelijk doel: goede zorg voor de cliënt!

Wilt u meer informatie over het Keuzedeel? Neem dan gerust contact met ons op. Onze studieadviseur kan u helpen bij het maken van de juiste keuze en uw vragen beantwoorden.