U bevindt zich hier: Home » De website van Meaningful Matters is live!

De website van Meaningful Matters is live!

Geplaatst op 3 september 2020

Opleidingsinstituut KMBV is één van de labels van Meaningful Matters. Het gedachtegoed van Meaningful Matters vormt de inspiratiebron voor alle activiteiten die wij uitvoeren. Naast KMBV maken ook Avicenna Academie voor Leiderschap, de Academie voor Toezichthouders en Commissarissen en Empowering Center deel uit van Meaningful Matters.

Over ons gedachtegoed, wat de meerwaarde van onze verbinding met Meaningful Matters en de andere labels is voor jou als klant, lees je op de website van Meaningful Matters.  Je vindt er informatie over wie we zijn, wat we doen, waar wij én onze samenwerkingspartners voor staan en wat we voor jou kunnen betekenen. Hoewel alle dochterlabels van Meaningful Matters ieder hun eigen identiteit hebben, zoeken we in diverse projecten juist ook de synergie op, bundelen we onze krachten en creëren met elkaar, ieder vanuit onze eigen expertise, een betekenisvol en impactvol programma.

De website vertelt meer over een aantal van deze samenwerkingsprojecten.  Daarnaast lees je meer over de individuele labels en over onze changemakers.

Wil je weten over wat we voor jou kunnen doen? Neem dan met ons op, via telefoonnummer 0570 – 76 00 10 of via het contactformulier.

Bekijk hier de website van Meaningful Matters.