U bevindt zich hier: Home » Brouwer Vertrouwensprijs voor onze partner Buddy to Buddy

Brouwer Vertrouwensprijs voor onze partner Buddy to Buddy

Geplaatst op 25 januari 2022

Vandaag ontvingen wij het mooie bericht dat onze samenwerkingspartner Buddy to Buddy de Brouwer Vertrouwensprijs van de Koninklijke Hollandse Maatschappij der Wetenschappen (KHMW) heeft behaald. Buddy to Buddy ontving de prijs omdat de stichting “hét maatschappelijke initiatief is dat het onderling vertrouwen in de Nederlandse samenleving versterkt”. Uiteraard feliciteren wij Buddy to Buddy van harte met deze erkenning voor de impact die zij hebben en steeds weer maken!

Gister ontvingen oprichters van de stichting, Armijn van Roon en Willemijn Voorham de prijs, onder toeziend oog van Koning Willem-Alexander. Avicenna docenten en changemakers Mari Plooij en Ilonka de Haan waren uiteraard ook van de partij!

Meaningful Matters, het moederbedrijf van KMBV, is sinds 2 jaar partner van Stichting Buddy to Buddy. Met dit partnership ondersteunen we de visie van Buddy to Buddy, die op een concrete betekenisvolle manier vorm geeft aan onze kernwaarden: open, flexibel, persoonlijk, bezield en daadkrachtig! Binnen Meaningful Matters krijgt het partnership met Buddy to Buddy vorm doordat we in diverse open leiderschapsprogramma’s een deelnemersplek sponsoren. En kun je op verschillende momenten geïnspireerd worden door de visie, ondernemerschap en doordachte daadkracht van de initiatiefnemers van Buddy to Buddy.