Verbinding leggen naar eenvoud

Slim & Stout op pad

Verbinding leggen naar eenvoud

Slim & Stout op pad

Als je in het volgen van je levenspad oploopt tegen ongewenste belemmeringen, valkuilen, overtuigingen, problemen, uitdagingen en zoekt naar andere oplossingen of wegen, nodigt Brigitte Hooijmans je uit om in een persoonlijk traject deze samen te beschouwen, te verdiepen en richting te geven. Brigitte maakt ruimte voor verwondering en nieuwsgierigheid. Met een onafhankelijke gedurfde innovatieve kritische out of the box bijdrage zet zij als dwarsdenker jouw (ont)wikkelproces in beweging. Laat jezelf meenemen in deze stroom van loslaten en vernieuwen, wees nieuwsgierig waar het heengaat, zonder te hoeven weten wat de toekomst precies gaat brengen. Je oude overtuigingen brokkelen af, je nieuwe overtuigingen geven je een nieuw fundament.

 

Over Brigitte

Een uitspraak die Brigitte kenmerkt is “Slim & Stout, mijn Recept voor Leven”. Naarmate zij van blond naar antiek grijs gaat, kan zij dit recept steeds beter verwoorden, uitdragen en de ander mee inspireren. Het gebruik van haar boerenwijsheid (slim) en het combineren met dapper zijn (stout) om haar gevoel te blijven volgen is een wijze van leven, wat zij ieder persoon gunt. Door trouw te blijven aan hoofd, hart en buik (intuïtie en ratio), is zij voor de ander van grote waarde om zichzelf en zijn pad te gaan zien, te spiegelen, te ervaren en te ontwikkelen. Brigitte neemt brede ervaring mee uit sectoren als zorg, onderwijs, commercie, logistiek, ICT zowel op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Dat maakt haar tot een waardevolle innovatieve en ondernemende gesprekspartner.

 

Aanbod

Brigitte werkt in haar persoonlijke coachingstrajecten met 3-6 sessies van ruim 1,5 uur. De inhoud van het traject wordt op maat met je afgestemd. Het in balans brengen van je lijfkracht vormt een onderdeel van het traject.


Doelgroep

Zorgprofessionals, teamleiders, management en andere betrokkenen, die de ongewenste bestelling(en) op hun levenspad willen transformeren naar geluk, gezondheid, succes en welbevinden.


Kosten

€ 235,- per sessie (exclusief btw).
Aantal sessies wordt bij het intakegesprek overeen gekomen.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 25,- per sessie. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Ermelo/Harderwijk

Extra

Na aanmelding ontvang je van ons een korting ter waarde van 10% van het door jou gevolgde coachtraject, inzetbaar bij deelname aan één van onze andere programma’s.

Bekijk ook onze andere coachingstrajecten

 • Leren van jouw levenslessen

  Zodat je met energie en zelfvertrouwen de volgende stap maakt

 • Jouw essentie terugvinden

  Achter de doornen altijd weer de roos…Hoe kom jij tot bloei?

 • Reflectie op jouw rol, lijf en leven

  Actiegerichte reflectie op je rol, in relatie tot jouw eigen lijf & leven

 • Burn-out preventie en herstel

  Stevig staan, flexibel bewegen

 • Terug naar jezelf

  Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen

 • Frisse blik op jezelf

  Hoe stel ik mijn focus in?

 • Al onze coachingstrajecten