Terug naar jezelf

Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen

Terug naar jezelf

Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen

Als ervaren moderator en senior coach werkt Julia Blauwkuip in haar coachingstrajecten graag met vragen als: ‘Hoe blijf je als professional wendbaar, effectief en geïnspireerd?’ ‘Hoe ga je om met de uitdagingen binnen en buiten je organisatie?’ ‘En met de verwachtingen die er zijn over jouw rol en de resultaten?’ Daarbij hoort ook het thema werk-privé-balans: ‘hoe kan ik mezelf blijven in een wereld vol druk en verwachtingen?’

Over Julia

Julia is van nature een associatieve denker, enthousiast en nieuwsgierig. Ze ontmoet jou graag, zeker als jij behoefte hebt aan een bredere kijk en een dieper inzicht. Geïnteresseerd in wat mensen beweegt, is het steeds haar doel om potentieel te ontdekken en persoonlijke groei te faciliteren. Wat is er allemaal nog meer mogelijk en wat valt er te ontwikkelen?

Julia schept veiligheid en heeft er plezier in om dingen helder te krijgen en bredere perspectieven zichtbaar te maken. Graag ondersteunt zij mensen bij het uitbreiden van hun handelingspotentieel, het creëren van nieuwe ideeën en het vergroten van hun flexibiliteit.

Julia houdt ervan om samen haalbare doelen te stellen en keuzes te maken. Daarbij wordt zij gesteund door een goed observatievermogen en een sterk ontwikkelde intuïtie. Aandacht en zorgvuldigheid staan voorop.

Vanuit een groot vertrouwen in de eigen kracht van ieder mens, is zij erop gericht om jou te helpen je zelfsturing te vergroten en zo jezelf terug te vinden, als de druk soms (te) groot is. Hiertoe zal zij bevragen en luisteren, spiegelen en stimuleren, confronteren zonder oordeel.

 

Aanbod

Julia werkt in haar persoonlijke coachingstrajecten met 3-7 sessies van ca. 1,5 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou.


Doelgroep

Zorgprofessionals, teamleiders en andere betrokkenen, die op zoek zijn naar zichzelf, naar hoe zij om kunnen gaan met de uitdagingen binnen hun werk en hoe zij zichzelf kunnen blijven in een wereld van druk en verwachtingen.


Kosten

€ 235,- per sessie (exclusief btw).
Aantal sessies wordt bij het intakegesprek overeen gekomen.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 25,- per sessie. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Arnhem

Extra

Na aanmelding ontvang je van ons een korting ter waarde van 10% van het door jou gevolgde coachtraject, inzetbaar bij deelname aan één van onze andere programma’s.

Bekijk ook onze andere coachingstrajecten

 • Leren van jouw levenslessen

  Zodat je met energie en zelfvertrouwen de volgende stap maakt

 • Jouw essentie terugvinden

  Achter de doornen altijd weer de roos…Hoe kom jij tot bloei?

 • Reflectie op jouw rol, lijf en leven

  Actiegerichte reflectie op je rol, in relatie tot jouw eigen lijf & leven

 • Burn-out preventie en herstel

  Stevig staan, flexibel bewegen

 • Gehoord, geraakt, gedreven

  Wie wil je zijn als dit voorbij is?

 • Frisse blik op jezelf

  Hoe stel ik mijn focus in?

 • Verbinding leggen naar eenvoud

  Slim & Stout op pad

 • Al onze coachingstrajecten