Leren van jouw levenslessen

Zodat je met energie en zelfvertrouwen de volgende stap maakt

Leren van jouw levenslessen

“Een oneerlijke JA…is een NEE naar jezelf”

Ieder mens komt onderweg levenslessen tegen. Onverwachte wendingen, gebeurtenissen waar je totaal niet op zat te wachten en die jouw lot – soms hardhandig- mede bepalen. Door je (tijdelijke) disbalans om te zetten in wijsheid, maak je ruimte voor jouw potentie. Dit is een belangrijk moment om te (her) ontdekken wat jouw talent en levenservaring zo waardevol maakt. En hoe jij zelf je eigen balans hervindt en opnieuw luistert naar je innerlijke stem. Zodat jouw ‘JA’ naar een ander óók een ‘JA’ naar jezelf is!

Over Ilonka

Ilonka’s aanpak is liefdevol confronterend en gericht op eigen verantwoordelijkheid. Ze gebruikt alles wat ze via haar eigen levenslessen – o.a. burn-out en ongewenste kinderloosheid – aan bagage en tools heeft verzameld. Als teacher van de Art of Breathing cursus weet ze alles van de kracht van de adem en hoe je met simpele oefeningen stress kunt verminderen en de balans en je zelfvertrouwen vergroot. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het werken met conflicten, in jezelf of met anderen. Met behulp van de talenten- en drijfverenanalyse krijg je een helder inzicht in waar je duurzaam energie en vervulling van krijgt. Kortom: Ilonka vindt het een sport om ongrijpbare gevoelens om te buigen naar concrete acties met resultaat, zowel innerlijk voelbaar als in de buitenwereld zichtbaar.

 

Aanbod

Ilonka werkt in trajecten van 3-7 ontmoetingen van ca 1,5 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou. Alvast meer zien over Ilonka’s visie en aanbod? Klik hier.


Doelgroep

Zorgprofessionals, teamleiders en andere betrokkenen, die op zoek zijn naar hun eigen ‘smile & joy’, die weer energie en ‘zin’ willen ervaren en de beste versie van zichzelf willen ontdekken en leven.


Kosten

€ 235,- per sessie (exclusief btw).
Aantal sessies wordt bij het intakegesprek overeen gekomen.

Eventuele meerkosten voor de Talentanalyse en Driving Forces Analyse zijn € 390,- (exclusief btw)

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 25,- per sessie. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Zutphen

Extra

Na aanmelding ontvang je van ons een korting ter waarde van 10% van het door jou gevolgde coachtraject, inzetbaar bij deelname aan één van onze andere programma’s.

Bekijk ook onze andere coachingstrajecten

 • Jouw essentie terugvinden

  Achter de doornen altijd weer de roos…Hoe kom jij tot bloei?

 • Reflectie op jouw rol, lijf en leven

  Actiegerichte reflectie op je rol, in relatie tot jouw eigen lijf & leven

 • Burn-out preventie en herstel

  Stevig staan, flexibel bewegen

 • Terug naar jezelf

  Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen

 • Gehoord, geraakt, gedreven

  Wie wil je zijn als dit voorbij is?

 • Frisse blik op jezelf

  Hoe stel ik mijn focus in?

 • Verbinding leggen naar eenvoud

  Slim & Stout op pad

 • Al onze coachingstrajecten