Jouw essentie terugvinden

Achter de doornen altijd weer de roos…Hoe kom jij tot bloei?

Jouw essentie terugvinden

Achter de doornen altijd weer de roos…Hoe kom jij tot bloei?

In een coachtraject gaat Mari Plooij met je op zoek naar de essentie: wat heb jij nodig om volledig tot bloei te komen? Kloppen jouw werk en overtuigingen (nog) wel met jouw eigen talenten en drijfveren? Of heb je een knagend gevoel dat er meer is, dat er iets anders op je wacht? Tijd dus voor een stukje grondig zelfonderzoek. Humor en relativeringskracht zijn daarbij belangrijk. En moed jezelf onder ogen te zien. En het lef te experimenteren met aangepast of nieuw gedrag. Veilige overtuigingen los te laten. Opnieuw en fris te kijken en praktisch toepasbare keuzes te maken! Mari helpt je daar graag bij!

Over Mari

Mari is al 30 jaar coach. Zijn zeer brede levens- en werkervaring maakt hem veelzijdig en creatief. Hij heeft veel zelf doorleeft en kan daardoor goed invoelen wat jij nodig hebt. Hij is steeds op zoek naar de ‘blessing in disguise’ en leeft zijn eigen credo ten volle: “achter de doornen altijd weer de roos”

 

Aanbod

Mari werkt in trajecten van 3-7 bijeenkomsten van ca. 1,5 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou.


Doelgroep

zorgprofessionals, teamleiders en andere betrokkenen, die op zoek zijn naar hun eigen talenten en drijfveren, die de roos achter de doornen willen vinden en bereid zijn daarvoor eerlijk in de eigen spiegel te kijken.


Kosten

€ 235,- per sessie (exclusief btw).
Aantal sessies wordt bij het intakegesprek overeen gekomen.

Eventuele meerkosten voor de Talentanalyse en Driving Forces Analyse zijn € 390,- (exclusief btw)

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 25,- per sessie. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Zutphen

Extra

Na aanmelding ontvang je van ons een korting ter waarde van 10% van het door jou gevolgde coachtraject, inzetbaar bij deelname aan één van onze andere programma’s.