Gehoord, geraakt, gedreven

Wie wil je zijn als dit voorbij is?

Gehoord, geraakt, gedreven

Wie wil je zijn als dit voorbij is?

In de waan van de dag ontbreekt het aan ruimte om even stil te staan. Je wilt in verbinding blijven met jezelf. Gehoord, geraakt, gedreven worden om weer veerkracht en gedrevenheid te ervaren. Een analyse van jouw gedrag, drijfveren en EQ geeft je inzicht in waar je nu staat. Vanuit die positie komen we in beweging, letterlijk met de wandelschoenen aan als je dat wilt.

In een coachingstraject met Eline Ruinemans leer je anders te kijken en je creëert hiermee spelenderwijs ruimte, om opnieuw richting te bepalen op een manier die nu past bij jou en je omgeving.

Over Eline

Eline, is opgeleid als socratisch coach en helpt professionals in hun persoonlijke ontwikkeling, zowel emotioneel als bedrijfsmatig, met geborgd resultaat. Eline legt, subtiel en met humor, haarfijn de vinger op waar het stroef loopt. Dit doet zij vanuit intuïtieve wijsheid. Eline stelt oordeelsvrij vragen en geeft complexe dilemma’s op eenvoudige wijze weer. Zij put uit een divers palet aan werkvormen om knooppunten te benaderen en vanuit positieve gezondheid, werkplezier en energie te creëren.

Gastvrijheid, creativiteit en filosofie zijn Elines pijlers. Haar passie voor cultuur en diversiteit komt voort uit haar jarenlange ervaring in International Hospitality Management.

 

Aanbod

Eline werkt in trajecten van 3-7 bijeenkomsten. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou.


Doelgroep

Zorg- en facilitaire professionals, teamleiders en MT leden, die urgentie voelen om te bekijken hoe het ook anders kan. Bedrijfsmatig en belevingsgericht.


Kosten

€ 235,- per sessie (exclusief btw).
Aantal sessies wordt bij het intakegesprek overeen gekomen.

Eventuele meerkosten voor Talent, Drijfveren en EQ analyse zijn € 490,- (exclusief btw). De investering voor alleen een EQ analyse is € 145,- (exclusief btw).

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 25,- per sessie. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.
Overnachting in Coach & Stay is, wanneer beschikbaar, € 90,- (exclusief btw),

Locatie: Nieuwleusen, regio Zwolle

Extra

Na aanmelding ontvang je van ons een korting ter waarde van 10% van het door jou gevolgde coachtraject, inzetbaar bij deelname aan één van onze andere programma’s.

Bekijk ook onze andere coachingstrajecten

 • Leren van jouw levenslessen

  Zodat je met energie en zelfvertrouwen de volgende stap maakt

 • Jouw essentie terugvinden

  Achter de doornen altijd weer de roos…Hoe kom jij tot bloei?

 • Reflectie op jouw rol, lijf en leven

  Actiegerichte reflectie op je rol, in relatie tot jouw eigen lijf & leven

 • Burn-out preventie en herstel

  Stevig staan, flexibel bewegen

 • Terug naar jezelf

  Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen

 • Frisse blik op jezelf

  Hoe stel ik mijn focus in?

 • Gehoord, geraakt, gedreven

  Wie wil je zijn als dit voorbij is?

 • Al onze coachingstrajecten