Frisse blik op jezelf

Hoe stel ik mijn focus in?

Frisse blik op jezelf

Hoe stel ik mijn focus in?

Zoals een fotograaf de lens in- en uitzoomt om het beeld goed te ‘vangen’ zo richt coach Lianne van Liere de camera op jou. Wat valt op als we inzoomen op nu? Zijn er aspecten van jezelf die jij meer naar de voorgrond wilt brengen of beter passen bij wie jij nu bent? Misschien voel je dat het tijd is om de focus te verleggen of wil je juist scherp(er) stellen in jouw huidige omgeving. We kijken samen naar het nieuwe beeld wat ontstaat, met aandacht en een frisse blik, om gericht en met vertrouwen keuzes te kunnen maken.

 

Over Lianne

Lianne gelooft onvoorwaardelijk in het ‘bijzondere eigene’ van ieder mens. Vanuit haar enorme levens- en werkervaring is zij in staat dat ‘eigene’ in ieder mens te ontdekken en in het licht te zetten. Haar passie voor fotografie, reizen en  ‘wijsheid van de natuur’ helpen haar anders kijken. Zij neemt jou graag mee in deze ‘andere blik’ waardoor jij jezelf, je werk en je leven ook weer in een nieuw daglicht kunt zien.  Lianne werkt ruim 16 jaar als coach, mentor en facilitator. Ze gebruikt diverse werkvormen, tools (waaronder de talenten-, drijfveren- en EQ analyses) en haar eigen ervaringen in haar trajecten en ontmoet jou graag!

 

Aanbod

Lianne werkt in trajecten van 3-7 ontmoetingen van ca 1,5 uur. De inhoud van elk traject wordt op maat afgestemd met jou.


Doelgroep

Zorgprofessionals, teamleiders en andere betrokkenen, die willen her-ijken waar ze nu staan in hun werk(omgeving) en leven, die nieuwsgierig zijn naar wat er aan de rand van hun blikveld ligt om met ‘zin’ en energie daar naartoe te kunnen bewegen.


Kosten

€ 235,- per sessie (exclusief btw).
Aantal sessies wordt bij het intakegesprek overeen gekomen.

Eventuele meerkosten voor Talent, Drijfveren en EQ analyse zijn € 490,- (exclusief btw). De investering voor alleen een EQ analyse is € 145,- (exclusief btw).

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 25,- per sessie. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Hilversum

Extra

Na aanmelding ontvang je van ons een korting ter waarde van 10% van het door jou gevolgde coachtraject, inzetbaar bij deelname aan één van onze andere programma’s.

Bekijk ook onze andere coachingstrajecten

 • Leren van jouw levenslessen

  Zodat je met energie en zelfvertrouwen de volgende stap maakt

 • Jouw essentie terugvinden

  Achter de doornen altijd weer de roos…Hoe kom jij tot bloei?

 • Reflectie op jouw rol, lijf en leven

  Actiegerichte reflectie op je rol, in relatie tot jouw eigen lijf & leven

 • Burn-out preventie en herstel

  Stevig staan, flexibel bewegen

 • Terug naar jezelf

  Ontmoeten, ontdekken, ontwikkelen

 • Verbinding leggen naar eenvoud

  Slim & Stout op pad

 • Al onze coachingstrajecten