Burn-out preventie en herstel

Stevig staan, flexibel bewegen

Burn-out preventie en herstel

Stevig staan, flexibel bewegen

Als zorgprofessional heb je regelmatig te maken met intense situaties. Situaties waarin je jezelf tegenkomt en die een uitdaging vormen voor je balans. Dat zijn interessante leermomenten!

Als één van onze experts in lichaamshouding en bewustzijn onderzoekt Paula Kolthoff samen met jou hoe jij stevig en ontspannen aanwezig blijft in intense situaties. Of hoe je stevigheid en balans kunt hervinden als je die door intense situaties bent kwijtgeraakt.

Over Paula

Paula is opgeleid als CSR coach (Chronic Stress Reversal), een aanpak ter voorkoming en herstel van burn-out. Paula werkt al ruim 30 jaar als trainer  en coach. Daarbij werkt ze onder meer met lichaamshouding, ontspanningsoefeningen, Systemisch werk en Appreciative Inquiry. Haar aanpak kenmerkt zich door een combinatie van eenvoud en diepgang.

 

Aanbod

Paula werkt in haar persoonlijke coachingstrajecten met 3-7 sessies van ca 1,5 uur. De inhoud van het traject wordt op maat  met je afgestemd.


Doelgroep

Zorgprofessionals, teamleiders en andere betrokkenen, die een burn-out willen voorkomen of willen herstellen van een burn-out.


Kosten

€ 235,- per sessie (exclusief btw).
Aantal sessies wordt bij het intakegesprek overeen gekomen.

Bijkomende accommodatiekosten bij live bijeenkomsten: € 35,- per sessie. Bij coaching via ZOOM worden deze niet in rekening gebracht.

Locatie: Leiden

Extra

Na aanmelding ontvang je van ons een korting ter waarde van 10% van het door jou gevolgde coachtraject, inzetbaar bij deelname aan één van onze andere programma’s.