U bevindt zich hier: Home » Proeverij programma’s Wet zorg en dwang

Proeverij programma's: Wet zorg en dwang (Wzd) | woensdag 28 juni 2023

Maak vrijblijvend kennis met de verschillende Wzd programma’s tijdens Proeverij programma’s: Wet zorg en dwang op 28 juni!

Het verder uitrollen van de Wzd op de werkvloer is voor veel organisaties een uitdaging. Het volgen van alleen een e-learning blijkt niet voldoende. De toepassing en eenduidigheid van de Wet zorg en dwang blijft voor veel teamleden nog onduidelijk. Daarom heeft KMBV samen met topexpert en trainer Jan van der Hammen verschillende interactieve programma’s ontwikkeld. Dit vernieuwende aanbod neemt zorgprofessionals, teams en andere stakeholders mee in de intentie, de begrippen en de principes van de Wzd. Deze programma’s ondersteunen organisaties bij de vraag:

“Hoe vertalen we de toepassing van de Wzd naar de dagelijkse uitvoering van zorg?”

Graag nodigen we je uit voor de Proeverij programma’s: Wet zorg en dwang op woensdag 28 juni. Tijdens deze middag kun je op een vrijblijvende manier de programma’s ervaren en maak je kennis met de speciale theatervoorstelling, het nieuwe Wzd spel “Het Alternatief” en ander aanbod. De doelstelling van deze middag is om te proeven aan ons trainingsaanbod en zelf te ervaren welk aanbod er passend is voor het menu van jouw organisatie. Wil je hierbij zijn? Meld je dan snel aan via onderstaande button.

Praktische info 
Woensdagmiddag 28 juni 2023 van 13:00 tot 17:00 uur | Amersfoort | Deelname aan deze middag is kosteloos.

Wil je al eerder van start met het implementeren van de Wzd in jouw organisatie? Neem dan contact op onze opleidingsadviseurs voor een voorstel op maat omtrent programma’s: Wet zorg en dwang.

Ervaar hoe jij jouw team mee kunt nemen in de Wet zorg en dwang!

Maak tijdens deze middag kennis met onze programma’s en ervaar hoe jij jouw teams kan meenemen in de Wet zorg en dwang. Op het menu van de Proeverij programma’s: Wet zorg en dwang staat:

De Wzd ervaringsvoorstelling

KMBV_theatervoorstelling_wzd

Tijdens een mix van theater, ervaringsoefeningen en stukjes theorie nemen de acteurs de deelnemers mee in de intentie van de Wet zorg en dwang en in de grote lijnen de begrippen en de principes. Het programma is opgebouwd rondom een casus waarin sprake is van dementie in een thuissituatie en een indicatie tot opname in een verpleeghuis met situaties van verzet.

Deze unieke theatervoorstelling kan worden ingezet voor maximaal 100 zorgmedewerkers.

Het Wzd spel “Het Alternatief"

Proeverij programma's: Wet zorg en dwang

Het exclusieve KMBV Wzd zorgspel “Het Alternatief” is een vorm van Xperience learning. Dit spel kan worden ingezet als een aanvulling op, of vervanging voor een theoretische training. De deelnemer kruipt in de huid van de cliënt, mantelzorger en zorgverlener. Hierdoor wordt de essentie en de vele mogelijkheden van de Wzd ervaren.

Dit trainingspel is geschikt voor 6 tot 45 personen.

Microlearnings

KMBV_wzd_microlearning

Maak kennis met de KMBV microlearnings. Door het inzetten van deze korte e-learning modules kan jouw team de belangrijkste kennis rondom de Wzd snel eigen maken. Deze microlearnings kunnen in verschillende fases worden gedeeld met jouw team.

Praktische informatie

Voor wie is deze middag?
Deze middag is voor medewerkers in de intra- en extramurale zorg die meer willen weten over de Wet zorg en dwang.  Per organisatie is het mogelijk om met drie personen deel te nemen.

Wanneer?
Woensdag 28 juni 2023 van 13:00 tot 17:00 uur.

Waar?
Amersfoort.

Kosten
Deelname aan deze middag is kosteloos.

Meld je nu kosteloos aan en maak vrijblijvend kennis met onze programma’s en laat je inspireren.

Wil je al eerder kijken wat we voor jou en jouw zorgorganisatie kunnen betekenen?

Wil je eerder een programma op maat laten plaatsvinden in jouw zorgorganisatie?
Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseurs via het contactformulier of bel op 0570 – 76 00 10.