Xperience learning dementie

Xperience learning dementie

Omgaan met dementie en onbegrepen gedrag

Opleidingsinstituut KMBV neemt zorgorganisaties mee in kennisdeling en uniform werken op het gebied van de Wet zorg en dwang door middel van Xperience learning en theatervoorstellingen. Deze voorstellingen en workshops staan in het teken van eenduidigheid in omgaan met dementie en onbegrepen gedrag. Dit is voor een gehele organisatie toepasbaar. Van de gastvrouw tot bestuurder en zorgt voor rust en duidelijkheid voor de cliënt.

Het zijn compacte programma’s die met een 9,2 worden beoordeeld door de deelnemers. Met name de directe toepasbaarheid en visualisatie en zelf ervaren wordt hoog gewaardeerd.

Bekijk hieronder een impressie!

 

Diverse organisaties in Nederland zijn inmiddels overtuigd van de meerwaarde van het programma. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact met ons op.

 

Trainingsduur

Alle trajecten worden op maat gemaakt. De trainingsduur wordt op basis van de vraag bepaald.


Doelgroep

Van de gastvrouw tot bestuurder en iedereen die met de Wet zorg en dwang te maken heeft.


Prijsopgave

Neem voor een prijsopgave contact met ons op via bovenstaande 'Contact' knop. We maken graag, geheel vrijblijvend, kosteloos een voorstel op maat.

“Ik vond de manier van leren heel leuk. Het hield mijn aandacht. De intonatie, methodes en persoonlijkheid van de docent zijn hier méér dan geschikt voor.
Workshops op deze manier zijn zeer welkom!”

Deelnemer incompany traject De Zorgcirkel

Opleidingsinstituut KMBV Incompany ervaringen