Leiderschap

Leiderschap

Wij geloven dat vandaag het ontwikkelen van betere zorg voor morgen begint. Dit vraagt (verpleegkundig) leiderschap op elk niveau, leiderschap dat waarde toevoegt aan zorgorganisaties en zorgbehoeftigen. Zorgprofessionals die vanuit een heldere visie de moed hebben om echt te vernieuwen en te verbinden en leiderschap binnen hun organisatie weten te creëren.

Er bestaan verschillende vormen van leiderschap in de zorg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan persoonlijk leiderschap, verpleegkundig leiderschap, transformationeel leiderschap, situationeel leiderschap etc.

Tijdens trajecten wordt de visie omtrent leiderschap van de zorgorganisatie gekoppeld aan persoonlijk leiderschap zodat er persoonlijke inzicht en doorontwikkeling ontstaat van de deelnemers.

Er is niet één vorm voor succesvol leiderschap. Effectief leiderschap is maatwerk, waarbinnen gedrag, situatie en de behoefte van zorgprofessionals op elkaar wordt afgestemd. Leiderschap in de totale zorgorganisatie is een must en niet alleen voor teamleiders of bestuurders. Elke zorgprofessional toont leiderschap door bewuste keuzes te nemen.

 

Trainingsduur

Alle incompany Leiderschap trajecten worden op maat gemaakt. De trainingsduur wordt op basis van de vraag bepaald.


Doelgroep

Alle lagen van de zorgorganisatie.


Prijsopgave

Neem voor een prijsopgave contact met ons op via bovenstaande 'Contact' knop. We maken graag, geheel vrijblijvend, kosteloos een voorstel op maat.

“We hadden bij Thebe een omslag in denken nodig.
Als je doel echt is om een cultuurverandering tot stand te brengen dan moet je zoiets incompany doen.”

Marijke Megens, Raad van Bestuur Thebe

Opleidingsinstituut KMBV Incompany ervaringen