U bevindt zich hier: Home » Meaningful Break-out sessies

Meaningful Break-out sessies

Vanuit Opleidingsinstituut KMBV vinden we het belangrijk om continu nieuwe kennis, en perspectieven aan te kunnen blijven dragen en impactvol te blijven. Juist in deze surrealistische tijd. De belasting op zorgorganisaties en zorgprofessionals is groot. Daarom bieden we decompacte ‘Meaningful Break-out Sessies’ aan. Korte breaksessies van 5-15 minuten speciaal voor zorgprofessionals en zorgorganisaties gemaakt door onze docenten en trainers om te ontspannen of nieuwe energie op te doen. Om ook in crisistijd te ondersteunen om de goede zorg te continueren en doordachte daadkracht te kunnen toepassen om een positieve bijdrage te leveren aan teams, organisatie en de samenleving.

Welke ‘Meaningful Break-out Sessies’ zijn er?

Inmiddels zijn er al filmpjes te vinden over het ontspannen na een hectische dag,  teamdynamica in hectische tijden, het houden van balans en werkenergie en hoe om te gaan met hogere druk.

Tip

Voor directe toegang tot de Break-out sessies tijdens pauzes of rustmomenten, kan de link op het beginscherm van een telefoon/ iPad geplaatst worden.  Zo worden de Break-out sessies een soort app. Open de online omgeving in de browser. Bij een iPhone/iPad klik in de browser onderaan op het vierkantje met het pijltje erin en vervolgens op ‘Zet op beginscherm’. Bij een Android toestel tik rechtsboven op het menu-icoontje en selecteer de optie ‘Toevoegen aan startscherm’.

Meaningful Matters Break-out sessies - KMBV Betere zorg door opleidingen

Hoe kom ik bij de Break-out sessies?

De Break-out sessies zijn kosteloos te bekijken op de online leeromgeving van ons moederbedrijf Meaningful Matters. Via het inschrijfformulier hieronder meld je je daarvoor aan. Je krijgt van ons direct een mail met daarin een unieke inlogcode en bijbehorende instructie om deel te nemen aan deze Break-out sessies.