U bevindt zich hier: Home » Incompany Opleidingen

Ervaringen Incompany Opleidingen

Opleidingsinstituut KMBV Incompany Opleiding Triage

Triage Incompany opleiding

“Mijn collega’s waren zeer enthousiast over de scholing! Ze waren vooral onder de indruk van de docent die elke keer iedereen weer wist te boeien. Ze vonden het fijn les te krijgen van iemand met zoveel praktijkervaring”.

Opleidingsinstituut KMBV_Ervaringen_Incompany

Incompany Traject Traineeship Startende wijkverpleegkundigen

“Heel interessante cursus, heeft mijn kijk op gezondheid en zorg veranderd. Ooit op school geleerd en nu handvaten gekregen om dit in de praktijk toe te passen.”

Incompany Traject Traineeship Startende wijkverpleegkundigen

“Zeer leerzame en informatieve trainingen! Zou zeker aanraden deze traineeship voort te zetten voor de toekomstige, net afgestudeerde wijkverpleegkundigen”. 

Incompany Traject Traineeship Startende wijkverpleegkundigen

“Heeft mijn blik op zorg en gezondheid veranderd. Ooit het proces als kunstje op school geleerd, nu handvaten en onderbouwing gekregen om dit in de praktijk uit te voeren.”

Incompany Traject Traineeship Startende wijkverpleegkundigen

 “Heel verreikend, informatief en veelzijdig. Marjolein kan heel duidelijk uitleggen en maakt de vertaalslag naar de praktijk waardoor je dit meteen kan toepassen”.

Training Wet zorg en dwang

Tineke Hellema, adviseur kwaliteit en zorginhoudelijk beleid Zonnehuisgroep Noord

“Het was een erg geslaagde dag! We hebben er erg veel van opgestoken en zijn erg geholpen in het proces. Een hele levendige presentator met goede voorbeelden uit de praktijk, een goede mix van theorie en praktijk.”

Triage Traject

Deelnemer Zorgcirkel

“Door het programma en de kundige en inspirerende docent heb ik nu voldoende handvatten om zeker en onderbouwd aan de slag te kunnen. Het onderdeel communicatie pas ik nu ook toe met andere gesprekken.”

Incompany Triage Traject

Vivium

“Een juiste afstemming tussen theorie en praktijk. Dit traject heeft voor onze organisatie een grote stap gezet naar een perfect triage beleid en uitvoering. De docent heeft het juiste samenspel tussen ons als opdrachtgever en de deelnemers gevonden.”

KMBV Incompany opleidingen

Wet zorg en dwang

Adviseur Leren & Ontwikkelen Careander

“Deze training was de eerste online training voor ons en een groot succes! De docent was enthousiast, vakkundig, praktijkgericht en heeft veel kennis. Van zo’n trainer willen mijn medewerkers wel vaker een training!”

Sabine Meijer

ITT verpleegkundige Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen

“Ik ben gesterkt in mijn eigen kennis en kunde, het heeft me zelfvertrouwen gegeven.”

Wijkverpleegkundige op Koers

Clasine Schraa, Manager Zorgteams Tilburg Oud Zuid, Thebe Thuiszorg

“Met een omvangrijk ontwikkeltraject voor circa 150 wijkverpleegkundigen, de Leergang “Wijkverpleegkundige op Koers”, wordt er goed en dynamisch aangesloten op onze behoeften en uitgangspunten. Ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking.”

Opleidingsinstituut KMBV Incompany opleidingen

Incompany traject InteractContour

“Wij kijken terug op een ontzettende leerzame en leuke training. De (vernieuwde) kennis nemen we weer mee naar de werkvloer en we hebben allemaal zin om ermee aan de slag te gaan en de kennis over te dragen aan onze collega’s.”

Incompany Traject Trainen en Toetsen

Humanitas DMH

“Onze medewerkers waren erg onder de indruk van de professionaliteit van het toetscarrousel. Deelnemers die dachten op routine deel te kunnen nemen redden het daar niet mee. Deelnemers hebben meer bewustwording van hun eigen professionaliteit in handelen gecreëerd. De “eigen” toetsers voelen zich nu nog meer gesterkt in hun eigen vakbekwaamheid.”

Opleidingsinstituut_KMBV_Opleiding_Basistraining_palliatieve_zorg

Deelnemers incompany traject

“Door de expertise van de docent werd verbinding gemaakt tussen alle deelnemers en niveaus. We hebben nu een compleet inzicht in het totaal plaatje intern en extern en verlenen daardoor doelgerichtere zorg.”