Vakbekwaamheidstrainingen

» Inloggen op onze online leeromgeving

Vakbekwaamheidstrainingen

Opleidingsinstituut KMBV heeft vier vakbekwaamheidstrainingen ontwikkeld voor het Werken in de wijk 2.0. Deze trainingen gaan specifiek diep in op een bepaald onderwerp, zijn kort maar krachtig en worden centraal in het land georganiseerd. Uiteraard kunnen de trainingen ook als incompany verzorgd worden op een zelf gekozen locatie.

1. Workshop verpleegkundig of verzorgend leiderschap

Verpleegkundig of verzorgend leiderschap is een actueel thema in de zorg. Iedereen heeft het erover, maar wat betekent dit voor jou? Deze interactie, eendaagse workshop geeft je meer inzicht in wat leiderschap voor jou betekent en hoe je dit kan toepassen in jouw dagelijkse praktijk.

2. Training Verward in de wijk

In toenemende mate krijgen zorgprofessionals te maken met verwarde mensen in de wijk. Tijdens deze 1,5 dag durende training krijg je inzicht in de basiskennis van de meest voorkomende ziektebeelden. Ook krijg je handvatten hoe hiermee om te gaan in jouw eigen wijk.

3. Training intercollegiale toetsing indiceren inclusief methode train de trainer

Wijkverpleegkundigen indiceren inmiddels al enkele jaren. Tijdens deze tweedaagse training ontvang je tips en trucs voor kwaliteitsverbetering in het wijkverpleegkundig indiceren. Ook leer jeo m intercollegiale sessies te leiden o ook collega’s mee te kunnen nemen.

4. Workshop indiceren, toepassen actuele wet- en regelgeving in de eigen praktijk en in de toekomst

Tijdens deze eendaagse workshop ontvang je de laatste veranderingen en ontwikkelingen over de diverse zorgwetten. Wat betekent dit nou voor jou en voor jouw wijk?

Meer informatie over de diverse trainingen vind je terug in de brochure. Meer informatie over data, prijzen en aanmelden vind je hier.

Uiteraard kan je tevens contact met ons opnemen. Onze opleidingsadviseur kan je helpen bij het maken van de juiste keuze en jouw vragen beantwoorden.  Je kan ons bereiken via 0570 – 76 00 10 en via: info@kmbv.nl.

Opdrachtgevers en deelnemers zeggen over Opleidingsinstituut KMBV:

  “Met een omvangrijk ontwikkeltraject voor circa 150 wijkverpleegkundigen, de Leergang “Wijkverpleegkundige op Koers”, wordt er goed en dynamisch aangesloten op onze behoeften en uitgangspunten. Ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking.”
  Clasine Schraa – Manager Zorgteams Tilburg Oud Zuid, Thebe Thuiszorg

  Is een toonaangevende sparringpartner in de zorgsector

  “Opleidingsinstituut KMBV heeft bij ons gezorgd voor een leerzame en leuke scholing. De professionele inbreng en aanpak zijn ons erg bijgebleven”

  Mie van Hooijdonck – HR adviseur leren & ontwikkelen, Surplus Zorg (voorheen Stichting Elisabeth Breda)

   

  Komt met vernieuwende ontwikkeltrajecten op basis van nut en noodzaak én de menselijke maat

  “Prima! Ik ga na het practicum carrousel een stuk zekerder de wijk in.”
  Deelnemer incompany Hercertificering

  Maakt haar belofte meer dan waar

  “Ik ben gesterkt in mijn eigen kennis en kunde, het heeft me zelfvertrouwen gegeven.”
  Sabine Meijer – ITT verpleegkundige Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen

  “Je doet veel nieuwe kennis op, je hoort de nieuwe richtlijnen en je discussieert er met elkaar over.”
  Allie Koekoek – verpleegkundige bij het GVT team Amstelring

  “Ervaring uitwisselen met medecursisten: het is geven en nemen van elkaars ideeën tijdens de leergang.”
  Hennie Lammerink – GWV TechnoTeam bij Vérian

  “Je staat eens stil bij wat je eigenlijk aan het doen bent. Waarom doe ik iets? Ik werk nu minder op de automatische piloot”
  Ellen Ott – ZZP verpleegkundige, oud-deelneemster Vaardigheidstraining

  “Wij kijken terug op een ontzettende leerzame en leuke training. De (vernieuwde) kennis nemen we weer mee naar de werkvloer en we hebben allemaal zin om ermee aan de slag te gaan en de kennis over te dragen aan onze collega’s.”
  Deelnemers incompany traject InteraktContour

  “Onze medewerkers waren erg onder de indruk van de professionaliteit van het toetscarrousel. Deelnemers die dachten op routine deel te kunnen nemen redden het daar niet mee. Deelnemers hebben meer bewustwording van hun eigen professionaliteit in handelen gecreëerd. De “eigen” toetsers voelen zich nu nog meer gesterkt in hun eigen vakbekwaamheid. “
  Humanitas DMH

  “Hele leerzame dagen met de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast vindt er veel intercollegiale uitwisseling van ervaring plaats waar je in de praktijk veel aan hebt.”
  Greet Weidijk – verpleegkundige specialistisch team Icare

  “Door deze leergang voel ik mij zekerder in het structureren en organiseren van het trainen en toetsen. De geboden handvaten uit theorie en praktijk zijn goed te integreren binnen iedere organisatie.”
  Greetje Molenaar – kinderverpleegkundige Antonius Ziekenhuis Sneek, oud-deelneemster Trainen en Toetsen

  “Door de expertise van de docent werd verbinding gemaakt tussen alle deelnemers en niveaus. We hebben nu een compleet inzicht in het totaal plaatje intern en extern en verlenen daardoor doelgerichtere zorg.”
  Christopher Mannessen – zorgcoördinator V&V Thuiszorg Hart voor Nederland, over het Zorgleefplan traject ‘Hart voor de cliënt’

  “De Verdiepingsdag was een hele mooie dag, een dag van halen met een goede opbouw. Kortom, een zinvolle dag waar ik veel aan heb gehad!”
  Truus Kuiper – opleidingsadviseur Liante over de jaarlijkse Verdiepingsdag Kwaliteitsborging met Trainen en Toetsen

Informatie

Indien u vragen heeft of nader informatie wenst, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Opleidingsinstituut KMBV
Stromarkt 8
Postbus 292
7400 AG Deventer

T 0570 – 76 00 10
info@kmbv.nl
www.kmbv.nl

 

Bel me terug