Nieuw: online instroom scholingsaanbod

» Inloggen op onze online leeromgeving

Nieuw: online instroom scholingsaanbod

We leven in bijzondere tijden waarin veel vraag is naar extra zorghanden. Dit vraagt ook van ons, als ervaren zorgopleider, om goed samen te werken met zorgorganisaties en snel maatwerk leveren. We bieden daarom steeds meer incompany en online spoedtrainingen aan om (extra) zorgverleners goed bij te scholen voordat ze worden ingezet. Zo kunnen de eigen medewerkers zoveel mogelijk ingezet blijven in hun eigen werkzaamheden.

Online leerpakketten
Op verzoek van meerdere opdrachtgevers heeft Opleidingsinstituut KMBV een online leerpakket COVID-19 ontwikkeld. Dit zijn verschillende, op maat gemaakte, online leerpakketten. Deze leerpakketten bieden ondersteuning aan nieuwe zorgprofessionals van alle niveaus en zorgen hierdoor voor een snelle, kwalitatieve instroom in de zorg.

Alle pakketten zijn op maat gemaakt voor de diverse branches en niveaus. Elk leerpakket bevat onder andere de volgende onderdelen:

 • E-learning modules omtrent COVID-19
 • Hygiëne en beschermende maatregelen
 • Alle actuele informatie omtrent COVID-19
 • Ruim aanbod aan e-learning modules omtrent verpleegtechnische vaardigheden.

Bijzonder aan dit aanbod is de unieke mogelijkheid om online vaardigheidstraining te volgen. Deze trainingen worden verzorgd door praktijkdocenten die zelf werkzaam zijn in de zorg. Deelnemers krijgen zo persoonlijke verduidelijking van docenten. Dit kan zowel 1 op 1 als in groepsverband. Uiteraard is deze vaardigheidstraining ook op locatie mogelijk. Hierbij houden wij ons aan de richtlijnen van het RIVM.

Doelgroep
De doelgroepen voor deze online leerpakketten zijn: zij-instromers, herintreders en zorgprofessionals die zich willen verdiepen.

Subsidie SectorplanPlus
De online leerpakketten van Opleidingsinstituut KMBV komen in aanmerking voor subsidie uit het SectorplanPlus.

Meer weten?
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jou of jouw zorgorganisatie? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. We maken graag een vrijblijvend maatwerk voorstel voor je. We zijn daarnaast ook direct bereikbaar via info@kmbv.nl of 0570-760010.

Meer informatie

 zorgprofessional zorgorganisatie

Jouw vraag


MM_Sessies_1920x280_v01_08042082

Meaningful Break-out sessies

Heb jij onze online Meaningful Break-out sessies al bekeken? Dit zijn korte video’s waarin we jou als zorgprofessional energie en inspiratie willen geven in deze hectische tijden. We update elke week nieuwe sessies met nieuwe inzichten. Meer weten of je aanmelden? Klik dan hier.

Opdrachtgevers en deelnemers zeggen over Opleidingsinstituut KMBV:

  “Met een omvangrijk ontwikkeltraject voor circa 150 wijkverpleegkundigen, de Leergang “Wijkverpleegkundige op Koers”, wordt er goed en dynamisch aangesloten op onze behoeften en uitgangspunten. Ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking.”
  Clasine Schraa – Manager Zorgteams Tilburg Oud Zuid, Thebe Thuiszorg

  “Deze training was de eerste online training voor ons en een groot succes! Jan van der Hammen, de docent, was enthousiast, vakkundig, praktijkgericht en heeft veel kennis. Van zo’n trainer willen mijn medewerkers wel vaker een training!”
  Mathilde van Mierle – adviseur Leren & Ontwikkelen Careander, mede namens de deelnemers van een traject over de Wet zorg en dwang.

  Is een toonaangevende sparringpartner in de zorgsector

  “Opleidingsinstituut KMBV heeft bij ons gezorgd voor een leerzame en leuke scholing. De professionele inbreng en aanpak zijn ons erg bijgebleven”

  Mie van Hooijdonck – HR adviseur leren & ontwikkelen, Surplus Zorg (voorheen Stichting Elisabeth Breda)

   

  Komt met vernieuwende ontwikkeltrajecten op basis van nut en noodzaak én de menselijke maat

  “Prima! Ik ga na het practicum carrousel een stuk zekerder de wijk in.”
  Deelnemer incompany Hercertificering

  Maakt haar belofte meer dan waar

  “Ik ben gesterkt in mijn eigen kennis en kunde, het heeft me zelfvertrouwen gegeven.”
  Sabine Meijer – ITT verpleegkundige Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen

  “Je doet veel nieuwe kennis op, je hoort de nieuwe richtlijnen en je discussieert er met elkaar over.”
  Allie Koekoek – verpleegkundige bij het GVT team Amstelring

  “Ervaring uitwisselen met medecursisten: het is geven en nemen van elkaars ideeën tijdens de leergang.”
  Hennie Lammerink – GWV TechnoTeam bij Vérian

  “Je staat eens stil bij wat je eigenlijk aan het doen bent. Waarom doe ik iets? Ik werk nu minder op de automatische piloot”
  Ellen Ott – ZZP verpleegkundige, oud-deelneemster Vaardigheidstraining

  “Wij kijken terug op een ontzettende leerzame en leuke training. De (vernieuwde) kennis nemen we weer mee naar de werkvloer en we hebben allemaal zin om ermee aan de slag te gaan en de kennis over te dragen aan onze collega’s.”
  Deelnemers incompany traject InteraktContour

  “Onze medewerkers waren erg onder de indruk van de professionaliteit van het toetscarrousel. Deelnemers die dachten op routine deel te kunnen nemen redden het daar niet mee. Deelnemers hebben meer bewustwording van hun eigen professionaliteit in handelen gecreëerd. De “eigen” toetsers voelen zich nu nog meer gesterkt in hun eigen vakbekwaamheid. “
  Humanitas DMH

  “Hele leerzame dagen met de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast vindt er veel intercollegiale uitwisseling van ervaring plaats waar je in de praktijk veel aan hebt.”
  Greet Weidijk – verpleegkundige specialistisch team Icare

  “Door deze leergang voel ik mij zekerder in het structureren en organiseren van het trainen en toetsen. De geboden handvaten uit theorie en praktijk zijn goed te integreren binnen iedere organisatie.”
  Greetje Molenaar – kinderverpleegkundige Antonius Ziekenhuis Sneek, oud-deelneemster Trainen en Toetsen

  “Door de expertise van de docent werd verbinding gemaakt tussen alle deelnemers en niveaus. We hebben nu een compleet inzicht in het totaal plaatje intern en extern en verlenen daardoor doelgerichtere zorg.”
  Christopher Mannessen – zorgcoördinator V&V Thuiszorg Hart voor Nederland, over het Zorgleefplan traject ‘Hart voor de cliënt’

  “De Verdiepingsdag was een hele mooie dag, een dag van halen met een goede opbouw. Kortom, een zinvolle dag waar ik veel aan heb gehad!”
  Truus Kuiper – opleidingsadviseur Liante over de jaarlijkse Verdiepingsdag Kwaliteitsborging met Trainen en Toetsen

Bezoekadres

Vestiging Deventer: Stromarkt 8, 7411 PJ Deventer
Vestiging Amersfoort: Kleine Haag 19, 3811 HJ Amersfoort

Postadres

Postbus 292 | 7400 AG Deventer | T 0570 – 76 00 10

Deel via

Informatie

Indien u vragen heeft of nader informatie wenst, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Opleidingsinstituut KMBV
Stromarkt 8
Postbus 292
7400 AG Deventer

T 0570 – 76 00 10
info@kmbv.nl
www.kmbv.nl

 

Bel me terug