Meaningful Break-out Sessies

» Inloggen op onze online leeromgeving

Meaningful Break-out Sessies

MM_Sessies_1920x280_v01_08042082

De wereldwijde impact van het corona virus is inmiddels overal zichtbaar en voelbaar. De wereld lijkt op zijn kop te staan.

Vanuit Opleidingsinstituut KMBV vinden we het belangrijk om continu nieuwe kennis, en perspectieven aan te kunnen blijven dragen en impactvol te blijven. Juist in deze surrealistische tijd. De belasting op zorgorganisaties en zorgprofessionals is groot. Daarom bieden we de komende periode compacte ‘Meaningful Break-out Sessies’ aan. Korte breaksessies van 5-15 minuten speciaal voor zorgprofessionals en zorgorganisaties gemaakt door onze docenten en trainers om te ontspannen of nieuwe energie op te doen. Om ook in crisistijd te ondersteunen om de goede zorg te continueren en doordachte daadkracht te kunnen toepassen om een positieve bijdrage te leveren aan teams, organisatie en de samenleving.

Welke ‘Meaningful Break-out Sessies’ zijn er?

Inmiddels zijn er al filmpjes te vinden over het ontspannen na een hectische dag,  teamdynamica in hectische tijden, het houden van balans en werkenergie en hoe om te gaan met hogere druk. De komende periode worden er wekelijks nieuwe breaks toegevoegd, dus blijf regelmatig terug komen.

Tip
Voor directe toegang tot de break-out sessies tijdens pauzes of rustmomenten, kan de link op het beginscherm van een telefoon/ iPad geplaatst worden.  Zo worden de break-out sessies een soort app. Open de online omgeving in de browser. Bij een iPhone/iPad klik in de browser onderaan op het vierkantje met het pijltje erin en vervolgens op ‘Zet op beginscherm’. Bij een Android toestel tik rechtsboven op het menu-icoontje en selecteer de optie ‘Toevoegen aan startscherm’.

Hoe kom ik bij de Break-out sessies? 

De Break-out sessies zijn kosteloos te bekijken op de online leeromgeving van ons moederbedrijf Meaningful Matters. Via het inschrijfformulier hieronder meld je je daarvoor aan. Je krijgt van ons direct een mail met daarin een unieke inlogcode en bijbehorende instructie om deel te nemen aan deze Break-out sessies.

Naam (verplicht)

Organisatie (verplicht)

Functie (verplicht)

E-mailadres (verplicht)

Registratie van mijn gegevens (verplicht)
 Ik ga akkoord met registratie en ontvang graag de nieuwsbrief

Opdrachtgevers en deelnemers zeggen over Opleidingsinstituut KMBV:

  “Met een omvangrijk ontwikkeltraject voor circa 150 wijkverpleegkundigen, de Leergang “Wijkverpleegkundige op Koers”, wordt er goed en dynamisch aangesloten op onze behoeften en uitgangspunten. Ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking.”
  Clasine Schraa – Manager Zorgteams Tilburg Oud Zuid, Thebe Thuiszorg

  “Deze training was de eerste online training voor ons en een groot succes! Jan van der Hammen, de docent, was enthousiast, vakkundig, praktijkgericht en heeft veel kennis. Van zo’n trainer willen mijn medewerkers wel vaker een training!”
  Mathilde van Mierle – adviseur Leren & Ontwikkelen Careander, mede namens de deelnemers van een traject over de Wet zorg en dwang.

  Is een toonaangevende sparringpartner in de zorgsector

  “Opleidingsinstituut KMBV heeft bij ons gezorgd voor een leerzame en leuke scholing. De professionele inbreng en aanpak zijn ons erg bijgebleven”

  Mie van Hooijdonck – HR adviseur leren & ontwikkelen, Surplus Zorg (voorheen Stichting Elisabeth Breda)

   

  Komt met vernieuwende ontwikkeltrajecten op basis van nut en noodzaak én de menselijke maat

  “Prima! Ik ga na het practicum carrousel een stuk zekerder de wijk in.”
  Deelnemer incompany Hercertificering

  Maakt haar belofte meer dan waar

  “Ik ben gesterkt in mijn eigen kennis en kunde, het heeft me zelfvertrouwen gegeven.”
  Sabine Meijer – ITT verpleegkundige Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen

  “Je doet veel nieuwe kennis op, je hoort de nieuwe richtlijnen en je discussieert er met elkaar over.”
  Allie Koekoek – verpleegkundige bij het GVT team Amstelring

  “Ervaring uitwisselen met medecursisten: het is geven en nemen van elkaars ideeën tijdens de leergang.”
  Hennie Lammerink – GWV TechnoTeam bij Vérian

  “Je staat eens stil bij wat je eigenlijk aan het doen bent. Waarom doe ik iets? Ik werk nu minder op de automatische piloot”
  Ellen Ott – ZZP verpleegkundige, oud-deelneemster Vaardigheidstraining

  “Wij kijken terug op een ontzettende leerzame en leuke training. De (vernieuwde) kennis nemen we weer mee naar de werkvloer en we hebben allemaal zin om ermee aan de slag te gaan en de kennis over te dragen aan onze collega’s.”
  Deelnemers incompany traject InteraktContour

  “Onze medewerkers waren erg onder de indruk van de professionaliteit van het toetscarrousel. Deelnemers die dachten op routine deel te kunnen nemen redden het daar niet mee. Deelnemers hebben meer bewustwording van hun eigen professionaliteit in handelen gecreëerd. De “eigen” toetsers voelen zich nu nog meer gesterkt in hun eigen vakbekwaamheid. “
  Humanitas DMH

  “Hele leerzame dagen met de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast vindt er veel intercollegiale uitwisseling van ervaring plaats waar je in de praktijk veel aan hebt.”
  Greet Weidijk – verpleegkundige specialistisch team Icare

  “Door deze leergang voel ik mij zekerder in het structureren en organiseren van het trainen en toetsen. De geboden handvaten uit theorie en praktijk zijn goed te integreren binnen iedere organisatie.”
  Greetje Molenaar – kinderverpleegkundige Antonius Ziekenhuis Sneek, oud-deelneemster Trainen en Toetsen

  “Door de expertise van de docent werd verbinding gemaakt tussen alle deelnemers en niveaus. We hebben nu een compleet inzicht in het totaal plaatje intern en extern en verlenen daardoor doelgerichtere zorg.”
  Christopher Mannessen – zorgcoördinator V&V Thuiszorg Hart voor Nederland, over het Zorgleefplan traject ‘Hart voor de cliënt’

  “De Verdiepingsdag was een hele mooie dag, een dag van halen met een goede opbouw. Kortom, een zinvolle dag waar ik veel aan heb gehad!”
  Truus Kuiper – opleidingsadviseur Liante over de jaarlijkse Verdiepingsdag Kwaliteitsborging met Trainen en Toetsen

Bezoekadres

Vestiging Deventer: Stromarkt 8, 7411 PJ Deventer
Vestiging Amersfoort: Kleine Haag 19, 3811 HJ Amersfoort

Postadres

Postbus 292 | 7400 AG Deventer | T 0570 – 76 00 10

Deel via

Informatie

Indien u vragen heeft of nader informatie wenst, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Opleidingsinstituut KMBV
Stromarkt 8
Postbus 292
7400 AG Deventer

T 0570 – 76 00 10
info@kmbv.nl
www.kmbv.nl

 

Bel me terug