Opleidingen van de toekomst

» Inloggen op onze online leeromgeving

Opleidingen van de toekomst

Opleidingsinstituut KMBV biedt diverse opleidingen aan om jezelf, als verzorgende of verpleegkundige, verder te ontwikkelen en klaar te maken voor de toekomst.

Vaardigheidstraining verzorgenden IG en verpleegkundigen

Deze vaardigheidstraining is op maat ontworpen voor verzorgenden IG en verpleegkundigen, die bevoegd zijn tot het uitvoeren van verpleegtechnische vaardigheden en die hun bekwaamheid willen vergroten of willen opfrissen. Deze leergang is geschikt voor verzorgenden en verpleegkundigen die (gaan) werken in de thuiszorg, een verpleeg- of verzorgingshuis of in de gehandicaptenzorg. Meer informatie.

Basisleergang

De Basisleergang is uitermate geschikt voor verpleegkundigen die werkzaam zijn (of gaan werken) in de thuiszorg, een verpleeg- of verzorgingshuis, de gehandicaptenzorg of een specialistisch team. Zij willen hun bekwaamheid op peil brengen en/of houden op het gebied van verpleegtechnische vaardigheden. Meer informatie.

Hercertificering

De Hercertificering is voor de ervaren zorgprofessional die zich wil laten (her)scholen en de actuele ontwikkelingen wil uitwisselen en daarnaast een controle wil ondergaan van zijn/haar bekwaamheid. De Hercertificering is geschikt voor zorgprofessionals die minimaal 3 jaar werkzaam in de praktijk. Meer informatie. 

Trainen en Toetsen

Deze leergang is een compacte training waarbij het professioneel scholen en beoordelen van de verpleegtechnische vaardigheden van collega’s centraal staat. Essentiële theoretische kennis wordt gecombineerd met de praktische toepassing in de praktijk. Meer informatie.

Palliatieve zorg

Het vak van verpleegkundige verandert. De eisen liggen niet alleen meer op het technische deel, maar ook op de dienstverlening naar de cliënt. Er zijn twee verschillende, unieke trainingen ontwikkeld. De Basistraining palliatieve zorg is een compacte training voor verzorgenden en verpleegkundigen uit de thuiszorg, intramuraal en een hospice. De training Specialistische palliatieve zorg bevat een aantal topmodules voor ervaren verpleegkundigen. Meer informatie.

Verpleegkundigen 2020: Motor van de nieuwe zorg

Tijdens deze nieuwe leergang wordt er een brug geslagen naar de nieuwe zorgberoepsprofielen, naar de CanMEDS-rollen en naar nieuwe competenties. De doelgroep voor deze nieuwe leergang is ervaren niveau 4 of 5 verpleegkundigen, werkzaam in de langdurige zorg. Meer informatie.

Incompany

Alle opleidingen en leergangen van Opleidingsinstituut KMBV zijn ook op maat incompany te volgen. Wil je meer informatie ontvangen over de mogelijkheden van een incompany scholing? Neem dan contact met onze opleidingsadviseur op via 0570 – 76 00 10 of info@kmbv.nl.

 

Opdrachtgevers en deelnemers zeggen over Opleidingsinstituut KMBV:

  “Met een omvangrijk ontwikkeltraject voor circa 150 wijkverpleegkundigen, de Leergang “Wijkverpleegkundige op Koers”, wordt er goed en dynamisch aangesloten op onze behoeften en uitgangspunten. Ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking.”
  Clasine Schraa – Manager Zorgteams Tilburg Oud Zuid, Thebe Thuiszorg

  “Deze training was de eerste online training voor ons en een groot succes! Jan van der Hammen, de docent, was enthousiast, vakkundig, praktijkgericht en heeft veel kennis. Van zo’n trainer willen mijn medewerkers wel vaker een training!”
  Mathilde van Mierle – adviseur Leren & Ontwikkelen Careander, mede namens de deelnemers van een traject over de Wet zorg en dwang.

  Is een toonaangevende sparringpartner in de zorgsector

  “Opleidingsinstituut KMBV heeft bij ons gezorgd voor een leerzame en leuke scholing. De professionele inbreng en aanpak zijn ons erg bijgebleven”

  Mie van Hooijdonck – HR adviseur leren & ontwikkelen, Surplus Zorg (voorheen Stichting Elisabeth Breda)

   

  Komt met vernieuwende ontwikkeltrajecten op basis van nut en noodzaak én de menselijke maat

  “Prima! Ik ga na het practicum carrousel een stuk zekerder de wijk in.”
  Deelnemer incompany Hercertificering

  Maakt haar belofte meer dan waar

  “Ik ben gesterkt in mijn eigen kennis en kunde, het heeft me zelfvertrouwen gegeven.”
  Sabine Meijer – ITT verpleegkundige Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen

  “Je doet veel nieuwe kennis op, je hoort de nieuwe richtlijnen en je discussieert er met elkaar over.”
  Allie Koekoek – verpleegkundige bij het GVT team Amstelring

  “Ervaring uitwisselen met medecursisten: het is geven en nemen van elkaars ideeën tijdens de leergang.”
  Hennie Lammerink – GWV TechnoTeam bij Vérian

  “Je staat eens stil bij wat je eigenlijk aan het doen bent. Waarom doe ik iets? Ik werk nu minder op de automatische piloot”
  Ellen Ott – ZZP verpleegkundige, oud-deelneemster Vaardigheidstraining

  “Wij kijken terug op een ontzettende leerzame en leuke training. De (vernieuwde) kennis nemen we weer mee naar de werkvloer en we hebben allemaal zin om ermee aan de slag te gaan en de kennis over te dragen aan onze collega’s.”
  Deelnemers incompany traject InteraktContour

  “Onze medewerkers waren erg onder de indruk van de professionaliteit van het toetscarrousel. Deelnemers die dachten op routine deel te kunnen nemen redden het daar niet mee. Deelnemers hebben meer bewustwording van hun eigen professionaliteit in handelen gecreëerd. De “eigen” toetsers voelen zich nu nog meer gesterkt in hun eigen vakbekwaamheid. “
  Humanitas DMH

  “Hele leerzame dagen met de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast vindt er veel intercollegiale uitwisseling van ervaring plaats waar je in de praktijk veel aan hebt.”
  Greet Weidijk – verpleegkundige specialistisch team Icare

  “Door deze leergang voel ik mij zekerder in het structureren en organiseren van het trainen en toetsen. De geboden handvaten uit theorie en praktijk zijn goed te integreren binnen iedere organisatie.”
  Greetje Molenaar – kinderverpleegkundige Antonius Ziekenhuis Sneek, oud-deelneemster Trainen en Toetsen

  “Door de expertise van de docent werd verbinding gemaakt tussen alle deelnemers en niveaus. We hebben nu een compleet inzicht in het totaal plaatje intern en extern en verlenen daardoor doelgerichtere zorg.”
  Christopher Mannessen – zorgcoördinator V&V Thuiszorg Hart voor Nederland, over het Zorgleefplan traject ‘Hart voor de cliënt’

  “De Verdiepingsdag was een hele mooie dag, een dag van halen met een goede opbouw. Kortom, een zinvolle dag waar ik veel aan heb gehad!”
  Truus Kuiper – opleidingsadviseur Liante over de jaarlijkse Verdiepingsdag Kwaliteitsborging met Trainen en Toetsen

Bezoekadres

Vestiging Deventer: Stromarkt 8, 7411 PJ Deventer
Vestiging Amersfoort: Kleine Haag 19, 3811 HJ Amersfoort

Postadres

Postbus 292 | 7400 AG Deventer | T 0570 – 76 00 10

Deel via

Informatie

Indien u vragen heeft of nader informatie wenst, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Opleidingsinstituut KMBV
Stromarkt 8
Postbus 292
7400 AG Deventer

T 0570 – 76 00 10
info@kmbv.nl
www.kmbv.nl

 

Bel me terug