U bevindt zich hier: Home » Online COVID-19 scholingsaanbod

Online COVID-19 scholingsaanbod

We leven in een bijzondere tijd waarin veel vraag is naar extra zorghanden. Ook de belasting op zorgprofessionals is hoger dan ooit. Wij merken dat er veel vraag is naar online scholingsmogelijkheden springen hier, als ervaren zorgopleider, op in door een online COVID-19 scholingsaanbod aan te bieden. Dit scholingsaanbod bestaat uit twee onderdelen: gratis Meaningful Break-out sessies en een online instroom scholingsaanbod.

Online instroom scholingsaanbod

De vraag naar extra zorghanden vraagt ook van ons, als ervaren zorgopleider, om goed samen te werken met zorgorganisaties en snel maatwerk leveren. Op verzoek van meerdere opdrachtgevers heeft Opleidingsinstituut KMBV een online leerpakket COVID-19 ontwikkeld. Dit zijn verschillende, op maat gemaakte, online leerpakketten. Deze leerpakketten bieden ondersteuning aan nieuwe zorgprofessionals van alle niveaus en zorgen hierdoor voor een snelle, kwalitatieve instroom in de zorg. Klik hier voor meer informatie.

Gratis Meaningful Break-out sessies

De belasting op zorgorganisaties en zorgprofessionals is groot. Daarom bieden we de komende periode compacte, gratis ‘Meaningful Break-out Sessies’ aan. Korte breaksessies van 5-15 minuten speciaal voor zorgprofessionals en zorgorganisaties gemaakt door onze docenten en trainers om te ontspannen of nieuwe energie op te doen. Inmiddels zijn er al filmpjes te vinden over het ontspannen na een hectische dag,  teamdynamica in hectische tijden, het houden van balans en werkenergie en hoe om te gaan met hogere druk. Klik hier voor meer informatie.

Meer weten of met ons in contact komen?

Neem voor meer informatie contact op met één van onze adviseurs. We staan je graag te woord.