U bevindt zich hier: Home » 10 oktober: Verdiepingsdag kwaliteitsborging Trainen en Toetsen

10 oktober: Verdiepingsdag kwaliteitsborging Trainen en Toetsen

Geplaatst op 27 juni 2024

Op donderdag 10 oktober vindt de verdiepingsdag Trainen en Toetsen plaats. Het centrale thema van deze dag is Coachen en capaciteit in balans: de toekomst van zorgkwaliteit. Een actueel onderwerp, dat aansluit bij één van de complexe uitdagingen waar de zorg vandaag de dag voor staat: coachen en capaciteit in balans: de toekomst van zorgkwaliteit.

Programma

Het ochtendprogramma staat in het teken van ‘coachen in relatie tot trainen en toetsen’. Dit interactieve onderdeel van de dag geeft je meer inzicht in en handvatten voor coaching, mentoring en werkplekleren.

In de middag vindt er een paneldiscussie plaats, rondom het thema ‘kwaliteit of capaciteit’. Vier interessante experts uit het vakgebied laten, ieder vanuit hun eigen invalshoek, hun licht schijnen op een aantal stellingen die passen bij het thema. Jij als deelnemer kunt hier uiteraard aan mee doen, door jouw mening op de stellingen te laten weten. De panelleden lichten hun visie op de stelling vervolgens toe en beantwoorden eventuele vragen, waardoor er een mooi interactief gesprek ontstaat.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan hier aan. Op deze pagina vind ook meer informatie over het programma. De komende tijd vullen we de pagina aan.