Nieuws

 

KMBV Seminar voor (technisch) thuiszorg verpleekundigen 2017

Opleidingsinstituut KMBV is al ruim 25 jaar actief als opleider in de zorg. De ‘K’ van KMBV staat voor Kwaliteitsbevordering. Om jou en jouw technische thuiszorg team verdieping van het vak te bieden, organiseren wij dit najaar wederom het landelijke KMBV Seminar voor (technische) thuiszorg verpleegkundigen.

Wegens de grote belangstelling van vorig jaar hebben we dit jaar het aanbod van workshops uitgebreid. Zo kies je zelf het onderwerp waar jij je verder in wilt verdiepen. Je kan na deze dag nieuwe opgedane kennis meteen gebruiken en in de praktijk toepassen.

Deze interactieve dag vindt plaats op woensdag 15 november 2017 van 15.00 uur tot 20.00 uur bij Kontakt der Kontinenten te Soesterberg.

De reguliere prijs voor dit Seminar is € 165,- per persoon. Wanneer je je vóór 15 september aanmeldt, is de prijs slechts € 145,- per persoon.

Je kan tijdens deze dag individueel of met je hele team deelnemen. Wanneer je met jouw team aanwezig wilt zijn, neem dan contact met ons op voor kortingsmogelijkheden (vanaf zes deelnemers).

Er wordt voor het Seminar accreditatie aangevraagd bij het Kwaliteitsregister V&V en het Verpleegkundig Specialisten register.

Voor het Seminar is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je snel aan, want vol is vol. Je kan een voorkeur aangeven voor drie workshops, je wordt uiteindelijk bij twee van deze workshops ingedeeld.

Mocht je meer informatie wensen, neem dan gerust contact met ons op via 0570-760010 of via info@kmbv.nl. Meer informatie over het programma en aanmelden vind je hier.

< Terug naar de vorige pagina

Opdrachtgevers en deelnemers zeggen over Opleidingsinstituut KMBV:

  “Met een omvangrijk ontwikkeltraject voor circa 150 wijkverpleegkundigen, de Leergang “Wijkverpleegkundige op Koers”, wordt er goed en dynamisch aangesloten op onze behoeften en uitgangspunten. Ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking.”
  Clasine Schraa – Manager Zorgteams Tilburg Oud Zuid, Thebe Thuiszorg

  Is een toonaangevende sparringpartner in de zorgsector

  “Opleidingsinstituut KMBV heeft bij ons gezorgd voor een leerzame en leuke scholing. De professionele inbreng en aanpak zijn ons erg bijgebleven”

  Mie van Hooijdonck – HR adviseur, Stichting Elisabeth Breda

   

  Komt met vernieuwende ontwikkeltrajecten op basis van nut en noodzaak én de menselijke maat

  “Prima! Ik ga na het practicum carrousel een stuk zekerder de wijk in.”
  Deelnemer incompany Hercertificering

  Maakt haar belofte meer dan waar

  “Ik ben gesterkt in mijn eigen kennis en kunde, het heeft me zelfvertrouwen gegeven.”
  Sabine Meijer – ITT verpleegkundige Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen

  “Je doet veel nieuwe kennis op, je hoort de nieuwe richtlijnen en je discussieert er met elkaar over.”
  Allie Koekoek – verpleegkundige bij het GVT team Amstelring

  “Ervaring uitwisselen met medecursisten: het is geven en nemen van elkaars ideeën tijdens de leergang.”
  Hennie Lammerink – GWV TechnoTeam bij Vérian

  “Je staat eens stil bij wat je eigenlijk aan het doen bent. Waarom doe ik iets? Ik werk nu minder op de automatische piloot”
  Ellen Ott – ZZP verpleegkundige, oud-deelneemster Vaardigheidstraining

  “Wij kijken terug op een ontzettende leerzame en leuke training. De (vernieuwde) kennis nemen we weer mee naar de werkvloer en we hebben allemaal zin om ermee aan de slag te gaan en de kennis over te dragen aan onze collega’s.”
  Deelnemers incompany traject InteraktContour

  “Onze medewerkers waren erg onder de indruk van de professionaliteit van het toetscarrousel. Deelnemers die dachten op routine deel te kunnen nemen redden het daar niet mee. Deelnemers hebben meer bewustwording van hun eigen professionaliteit in handelen gecreëerd. De “eigen” toetsers voelen zich nu nog meer gesterkt in hun eigen vakbekwaamheid. “
  Humanitas DMH

  “Hele leerzame dagen met de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast vindt er veel intercollegiale uitwisseling van ervaring plaats waar je in de praktijk veel aan hebt.”
  Greet Weidijk – verpleegkundige specialistisch team Icare

  “Door deze leergang voel ik mij zekerder in het structureren en organiseren van het trainen en toetsen. De geboden handvaten uit theorie en praktijk zijn goed te integreren binnen iedere organisatie.”
  Greetje Molenaar – kinderverpleegkundige Antonius Ziekenhuis Sneek, oud-deelneemster Trainen en Toetsen

 

Postadres

Postbus 292 | 7400 AG Deventer | T 0570 – 76 00 10

Deel via

Informatie

Indien u vragen heeft of nader informatie wenst, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Opleidingsinstituut KMBV
Stromarkt 8
Postbus 292
7400 AG Deventer

T 0570 – 76 00 10
info@kmbv.nl
www.kmbv.nl

 

Bel me terug