U bevindt zich hier: Home » KMBV

Ervaringen KMBV

Deelnemer Zorgcirkel

Incompany Triage Traject

“Door het programma en de kundige en inspirerende docent heb ik nu voldoende handvatten om zeker en onderbouwd aan de slag te kunnen. Het onderdeel communicatie pas ik nu ook toe met andere gesprekken.”

Vivium

Incompany Triage Traject

“Een juiste afstemming tussen theorie en praktijk. Dit traject heeft voor onze organisatie een grote stap gezet naar een perfect triage beleid en uitvoering. De docent heeft het juiste samenspel tussen ons als opdrachtgever en de deelnemers gevonden.”

Mathilde van Marle

adviseur Leren & Ontwikkelen Careander, mede namens de deelnemers van een traject Wet zorg en dwang

“Deze training was de eerste online training voor ons en een groot succes! De docent was enthousiast, vakkundig, praktijkgericht en heeft veel kennis. Van zo’n trainer willen mijn medewerkers wel vaker een training!”

Lucie Tolsma

Team Gespecialiseerde Verpleging STMR

“De modules van de Hercertificering sluiten perfect aan op de specialistische zorg in de thuissituatie, waarbij nieuwe ontwikkelingen en inzichten aan bod komen.”

Hennie Lammerink

GWV TechnoTeam bij Vérian, oud-deelneemster Basisleergang

“Ervaring uitwisselen met medecursisten: het is geven en nemen van elkaars ideeën tijdens de leergang.”

Sabine Meijer

ITT verpleegkundige Stichting ZorgSaam Zeeuws Vlaanderen

“Ik ben gesterkt in mijn eigen kennis en kunde, het heeft me zelfvertrouwen gegeven.”

Clasine Schraa

Manager Zorgteams Tilburg Oud Zuid, Thebe Thuiszorg

“Met een omvangrijk ontwikkeltraject voor circa 150 wijkverpleegkundigen, de Leergang “Wijkverpleegkundige op Koers”, wordt er goed en dynamisch aangesloten op onze behoeften en uitgangspunten. Ik ben meer dan tevreden over onze samenwerking.”

Oud deelneemster Hercertificering

“Prima! Ik ga na het practicum carrousel een stuk zekerder de wijk in.”

Ellen Ott

ZZP verpleegkundige, oud-deelneemster Vaardigheidstraining

“Je staat eens stil bij wat je eigenlijk aan het doen bent. Waarom doe ik iets? Ik werk nu minder op de automatische piloot”

Deelnemers

Incompany traject InteractContour

“Wij kijken terug op een ontzettende leerzame en leuke training. De (vernieuwde) kennis nemen we weer mee naar de werkvloer en we hebben allemaal zin om ermee aan de slag te gaan en de kennis over te dragen aan onze collega’s.”

Humanitas DMH

“Onze medewerkers waren erg onder de indruk van de professionaliteit van het toetscarrousel. Deelnemers die dachten op routine deel te kunnen nemen redden het daar niet mee. Deelnemers hebben meer bewustwording van hun eigen professionaliteit in handelen gecreëerd. De “eigen” toetsers voelen zich nu nog meer gesterkt in hun eigen vakbekwaamheid. ”

Greet Weidijk

verpleegkundige specialistisch team Icare, oud-deelneemster Hercertificering

“Hele leerzame dagen met de nieuwste ontwikkelingen. Daarnaast vindt er veel intercollegiale uitwisseling van ervaring plaats waar je in de praktijk veel aan hebt.”

Greetje Molenaar

kinderverpleegkundige Antonius Ziekenhuis Sneek, oud-deelneemster Trainen en Toetsen

“Door deze leergang voel ik mij zekerder in het structureren en organiseren van het trainen en toetsen. De geboden handvaten uit theorie en praktijk zijn goed te integreren binnen iedere organisatie.”

Deelnemers incompany traject

“Door de expertise van de docent werd verbinding gemaakt tussen alle deelnemers en niveaus. We hebben nu een compleet inzicht in het totaal plaatje intern en extern en verlenen daardoor doelgerichtere zorg.”

Truus Kuiper

opleidingsadviseur Liante over de jaarlijkse Verdiepingsdag Kwaliteitsborging met Trainen en Toetsen

“De Verdiepingsdag was een hele mooie dag, een dag van halen met een goede opbouw. Kortom, een zinvolle dag waar ik veel aan heb gehad!”